בעוד שבוע זה קורה...

Digi Lista

New member
בעוד שבוע זה קורה...

חגיגות ה- 5 לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תתחילו להתכונן לחגיגה גדולה וארוכה עם הרבה הפתעות,תמונות,חידונים ופעילויות שחברי הפורום מכינים וכמובן הרבה שמחה ואנרגיות,ואין מצב להברזות החל מה1.7../images/Emo152.gif

Yuske

New member
^_________^

יאאאאאאאאאאאאאאאאא אני כלכך כלכך מתרגש!!!!!!!!!!!!!111 ולרגל האירוע עשיתי ראיון קטן עם הנרי, שהרגע נחת בארץ (לשאר, הטיסה שלהם נוחתת מחר בבוקר לא ממש ידוע למה^^") אז הנרי...מה המצב? הנרי: וואלה הכל טוב... מתרגש? בטח, אני תמיד מתרגש לקראת הופעה מול פורום דיג'ימון בארץ! אתה יודע שזו החגיגה ה-5 שנים לפורום כן? בטח, בגלל זה אנחנו באים^___^...התרגשות גדולה !! למה אגב רק כוכבי העונה ה-3 באים? הו, כל הקאסט של שאר העונות מארגן משהו ממש עצום לקיץ 2007! אתה יכול לספר לנו מה? הו לא....זה סוד....סוד גדול כלכך שאפילו אני לא יודע את כל הפרוייקט...אבל אני יודע חלק נכבד *עושה מבט של know it all* למה אגב רק אתה באת היום והשאר מגיעים מחר? אממ....האמת שאין לי מושג... אה....אמממ...אגב איפה טריירמון? O.O...אה?...הוא היה פה הרגע....אה הוא בטח משחק בזה שמזיז את המזוודות בשדה תעופה... זה לא מסוכן שאנשים יראו אותו? אמממ....לא. אז מה אתם מתכננים לנו במופע לחגיגות ה-5 שנים של הפורום? אה...זה סוד.... נו באמת תנזיל מעט מידע will ya.... נו טוב...אנחנו נשיר לכם שיר בכיכובו שלי ריקה וטאקאטו (קולות רקע גילמון ורנהמון) חדש שכתבנו וגילמון הלחין. וזה כל מה שאני יכול לספר לך כרגע...מה שכן אבל...זה עוד רק קמצוץ קטן קטן ממה שבאמת יקרה במופע. מסר לאומה? אמממ....תבואו למופע^^ *עושה סימן של V* המון בהצלחה לכם חברה! תודה רבה^^....הו טריירמון לא על תעלה לשם><!!!! *רץ לעבר טריירמון* לא יודע מה איתך סטטה, אבל אני מתרגש...חזרה לפורום מהשדה תעופה^^

Yuske

New member
תודה^^

שמח שאהבת כי ממש לא הייתה לי מוזה אתמול@___@ (צבא אנד סטאףף)

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

היה משעשע לקרוא וכמובן שהראיון יכנס למאמרים../images/Emo13.gif

יש!איזה יופי!אני ממש מצפה לזה!

אני מציעה שכל אחד יבחר יום בשבוע הבא שבו הוא הכי פנוי ויעשה בפורום מה שהוא אמור לעשות. אני חושבת שאני אהיה הכי פנויה ביום שלישי,ה-3.7,אז זה יהיה היום שלי,בסדר? נשארו ימים ראשון,שני,רביעי,חמישי,שישי ושבת.

619rko

New member
הכל טוב מה איתך? :]]

יוו איזה כיף שאת זוכרת אותי!

למעלה