בעוד שלוש דקות יקפצו אנשי ה"אמרנו לכם"

• פותח הנושא zlp
  • פורסם בתאריך

zlp

New member
בעוד שלוש דקות יקפצו אנשי ה"אמרנו לכם"

אז זהו. לא אמרתם כלום.

לא ברור איזה חיסון ניתן לה (מומת או מוחלש) , אבל מה שברור הוא שאי אפשר להסיק דבר.

סמוך ל... לא אומר בגלל ש...
נו, טוב. אתם יודעים את זה גם ככה.
רק להזכיר לכם.

הילדה בת 6...

ברור שהיא קיבלה את החיסון המוחלש...

וואלה... באמת אי אפשר להסיק דבר? תמימות או מריחה מכוונת... (הרגיל יש לאמר של משרד הבריאות כי באופן עקבי המנטרה שלהם היא ש"אין קשר") ואח"כ עוד מבקשים ש"נסמוך עליהם"...

בדיחת השבוע... "אי אפשר להסיק דבר".

zlp

New member
...

א.שום דבר לא"ברור".
יש סבירות גבוהה, אבל זה לא ברור מאליו. ממקורות אחרים הבנתי שזה אכן המוחלש.

ב.אם לא נמצא בצואה פוליו וההסתמנות הקלינית לא דומה לפוליו, אז אין שום הגיון בטענה שזה מפוליו...

כלומר: לשיטתך....(ולשיטת משרד הבריאות כנראה)

אם היו שאריות של פוליו בצואה אז זה מהחיסון ומכיוון שאין שאריות של פוליו בצואה... זה לא.

הגיון נפלא!
חשבת על זה אולי ש:
1. יכול להיות שהתפתחות תופעת הלוואי מהחיסון לא חייבת לקרות בסמיכות מיידית לחיסון?. גם סרטן ריאות לא קורה בסמיכות לסיגריה הראשונה ולמעשה יכול להופיע שנים אחרי שבכלל הפסקת לעשן, אבל מה לעשות לפעמים דברים צצים אחרי זמן מה...
2. שהחומרים הנוספים שקיימים בחיסון (כלומר: לאו דווקא הנגיף עצמו), הם אלו שעלולים לגרום לתופעות לוואי, כולל התסמונת הנדירה הזו... אז למה להתייחס רק לנגיף הפוליו שלא קיים בצואה? גם חיסונים אחרים גורמים לתסמונת הזו, אז מה הקשר להימצאות הנגיף בצואה כן או לא? נשגב מבינתי חולת הקונספירציה.
3. ידוע שהתסמונת הזו היא אחת מתופעות הלוואי של חיסונים. ילדה בת 6 מקבלת חיסון וחודש לאחר החיסון חולה בתסמונת כל כך נדירה... כן ממש אין ששששוווווםםם קשר לחיסון ולו רק בגלל ש"לא נמצא נגיף פוליו בצואה".

תחפשו אחרים למרוח אותם ואח"כ להתכחש לנזק שנגרם... מקווה בכל ליבי שהכתבה הזו תתפשט כמו אש בשדה קוצים בפייסבוק ואנשים פשוט יצביעו ברגליים (אני כבר שיתפתי...).

zlp

New member
כמה דברים בסיסיים

לפני שנתחיל: אני לא מתכוון לשכנע אותך. את מאמינה שחיסונים מזיקים ואין משהו שאגיד שישכנע אותך אחרת.

אני כאן כדי להראות ל"מתלבטים" מדוע הטיעונים נגד החיסון לא תקפים.

1. נכון, את צודקת.
מה אני מבין מדברייך? שאם תופעות הלוואי סמוכות לחיסון אז זה מהחיסון ואם הן לא סמוכות לחיסון- הן עדיין מהחיסון...
אני מתקשה לקבל את ההגיון הזה.

2. אילו חומרים בחיסון האוראלי ידועים כגורמים לגיליאן ברה?

3. התסמונת היא תופעת לוואי של חיסונים בהזרקה. כמו שאת יכולה לראות בעלון המצורף לתרופה, גיליאן ברה אינה נחשבת תופעת לוואי של החיסון הפומי.

4. המשמעות של "לא נמצא נגיף" היא שהילדה היתה אחרי גסטרואנטריטיס קשה ולא מפוליו. סביר בהחלט שמחולל המחלה גרם את התסמונת.

למעלה