בעוד 12 דקות וידאו צ'אט עם טיפקס

טיפקסית

New member
בעוד 12 דקות וידאו צ'אט עם טיפקס

באתר האינטרנט של nrg מעריב. אני אהיה שם-ואתם? בואו נפרגן לחבר'ה ונעשה להם קצת גוד טיים.

טיפקסית

New member
קובי יש לך טעם טוב השיר של בלגיה

פ-ג-ז זה הפייבוריט שלי מבין כל המדינות שאני אוכל להצביע אליהן! אני אצביע לבלגיה! יש לך טעם מצוין אגב רמי,תפסיק לשפוך מיץ בכל מקום איזה מוח! איזה יופי הביצוע אנפלאגד של פוש דה באטן,זה היה מגניב לאללה!

שי קרן18

New member
היה נורא נחמד! אבל רק מפריע לי

שקובי מודה שהוא חושש שהוא יתבלבל בקטע המהיר שבשיר..אז אני מציע לך,לכם..לשנות...הרבה מדינות שינו את הגירסה שלהם..אתם לא חייבים לעשות הכלללל שונה..רק בקטע הזה..להוריד מילים,אממ אולי שיהיה קצב יותר איטי..רק שקובי לא יתבלבל ורק שתדעו..מי שלא יודע מפה...שזה שאנחנו שיר מס' 2,זה מצוין..ולמה? כי כל השירים הראשונים..הפותחים את החרות פייבוריטים ריציינים לעליה ואף לזכיה..כמו למשל קפריסין...שתהיה אחרינו....הבעיה..החשש שנבלע מתי שהו..ולא יזכרו..אז מה שטוב...שכבר מהשיר הראשון,ניתן להצביע.....אני סןמך על יהודי צרפת שיצביעו הרבה..ובכלל..כל אותם אנשים באירופה שאהבו את השיר,ותמכו בו..זה הזמן להוכיח..לא רק לדבר!! ושאלה קטנה...מי שיודע..חוץ מהופעות.. האם טיפקס מתכוונים לשיר מתי שהו את השיר בלייב? לפני האירו? כמובן לייב בקול..לא במנגינה..שקובי ישיר בלייב....?? מישו יודע?

יש הופעה מחר בערב

בחיפה אני מניח שישירו שם את השיר, קח את הטלפונים מתוך הכרטיס ותברר, מה שבטוח......

sunshiner

New member
אם הבנתי מה את שואלת

בהופעה שהייתה במוצ"ש בזאפה השיר בוצע בלייב, אפילו פעמיים, ואני מתאר לעצמי שאם תתפסי הופעה שלהם אמיתית מול קהל אז הם ודאי יעשו את זה בלייב. וטיפקס- שכל הקטע עם הפלייבק לא יעלה לכם לראש- אחרי האיורוויזיון הכול יהיה חי, אני מקווה

טיפקסית

New member
אני אישית מניחה שכן

בהופעות עם שרים את הכל בלייב מן הסתם,כך ששווה לנסות. לכו תדעו אולי יהיו נחמדים ויעשו איזה חזרה שתהיה פתוחה לחברי הפורום בלבד? זה יכול להיות מצחיק. אהה כן גם יש בתפוז בתקופת האירוויזיון עצמו עמוד מיוחד עם שידורים לייב מהחזרות של האומנים והכל,כך שבאטח נזכה לראות את זה אז. חפשו עמוד אירוויזיון בתפוז אנשים,לי את הלינק. אל תדאגו עוד יהיה הרבה לייב.

למעלה