~~בעוד 5 שנים~~

Z A M i

New member
~~בעוד 5 שנים~~

נסו לשער מה יקרה איתכם בהקשר של הלהקה בעוד 5 שנים?.. במקביל, נסו לשער מה יקרה עם הלהקה עצמה בעוד 5 שנים?.. תפתחו את הדמיון, לא נתתי אפשרויות כדי שתוכלו "להתפרע". אז..תתפרעו..
מוזמנים לחפור.

Tom 7

New member
וואי שאלה טובה...../images/Emo4.gif

מחר שביתה מתחילים ב- 10:00מנסה לא לחשוב על זה אבל אולי הם כבר לא ינגנו ולא ישירו במילים אחרות יתפרקו.. מה לעשות אנשים לא נהיים יותר צעירים.. ברור שאני הייתי רוצה שישארו גם עד גיל שישים לא איכפת לי אבל הם יהיו בני 42 אז אני לא יודע.. מקווה שלא יקרא כולם ושלא פתחתי פה לשטן.. חס וחלילה.. אבל בהקשר שלהם אולי יהיה לטיטי ותום עוד ילד\ה.. לא יודע העיקר שישמיעו את השירים שיוציאו אלבומים ושיהנו מהחיים! (חח יצא לי חרוז)

ronnin

New member
בעוד 5 שניים

איתי בעוד 5 שניים אני אסיים את התואר.. אסיים תקורס סקייפריים
אני אצא קצת לכמה קרוזיים נחזור לארץ אשדוד בנק ואקנה לי יאכטה ואפליג לניו זילנד... עם הלהקה....? טיטי תלד את בן/בת הראשון/ה שלהם.. יצאו קצת לפגרה בנתיים יעבדו על עוד דיסק... בדרך יעשו עוד ילד.. אממ תוך כדי יגלו שמוצארט חזר לחיים יעשו סיבוב הופעות לכבוד ולצערי יצאו לפגרה עם 2 ילדיים וכלב שחזר מהמוות..

לא נראה לי

שעדיין תהיה להקה. 5 שנים זה.. המון זמן. אני חושבת שבקרוב הכל ישתנה.

LightbuIb sun

New member
השערה ריאליסטית:

הלהקה החליטה להתפרק, בעקבות הרגשת מיצוי.. כל אחד לכיוונו, אורית וטום עם התינוק החדש שהם משקיעים בו את עולמם, ושאר הלהקה למוזיקה שלהם, או לכל דרך שירצו ללכת בה.. אני חושב שהאלבום הבא שלהם יהיה הגראנד פינאלי לתופעה הענקית הזאת ששמה "היהודים"..

jointstriker

New member
חברים אם מישהו יודע איך יוצרים קשר

עם גיא באר(אני צריך מורה לגיטרה) אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בפרטי

נחמד...

הלהקה תתפרק. והדיסק הבא הוא האחרון שתוציא, או עוד אחד חוץ ממנו... תתפרק סתם בגלל שזה הגיע אל הסוף לא בגלל משהו טרגי או משהו... ואני עדיין אשמע אותם אבל יותר בנוסטלגיה... אני מניחה שאם אני אשמע שיר שלהם ברדיו או משהו ימרח לי חיוך על הפרצוף שפשוט אומר את הכל... כמה נוסטלגיה.

AvtipuS

New member
וואחד חפירה+ספויילרים ל"השיר שלנו".

הדיסק והלידה יצאו סמוכים זה לזה לכן הם יוציאו את הדיסק אבל ישאירו אותנו עם השירים מהדיסק ויתנו לנו לחכות. תום ואורית מגלים שילדים זה שמחה וכותבים חומרים יותר שמחים [כותבים חומרים, לא עושים שום דבר אחר איתם]. חצי שנה\שנה בלי הופעות ואז יוצאים לסיבוב מאוחר שבו חושפים שירים חדשים שכתבו מאז שהילד נולד. אחרי שנתיים,מקסימום שלוש[!] מהלידה הם מתאחדים,מוציאים דיסק חדש עם שירים חדשים לגמרי [חלקם של אדם-פרטים בהמשך] ועם הופעה חגיגית ב"מועדון התיאטרון המחודש" [פרטים בהמשך] יוצאים לסיבוב הופעות בכל הארץ עם הילד+מטפלת צמודה [נו מה]. ובינתיים... שאר חברי הלהקה מקימים\מצטרפים לפרויקטים חדשים- גיא ויהב מקימים להקה עם כשרונות חדשים שנהפכת לאחת הלהקות המפורסמות בארץ דניאל מפתח קריירה בחו"ל בלהקה כלשהי סטרול פותח ישיבה בשם "האור שלנו" ולגולת הכותרת... אדם מקבל תפקיד ראשי ב"השיר שלנו" בתור מי שירה בתמרה וקרין,אחרי שלא גילו שהוא מי שירה, שוקי שומע אותו מנגן ושר שיר שהוא כתב והלחין [באמת] בזמן שכולם בחופשה ומחליט שאדם יכול להיות זמר בלהקה. אדם מקבל את כל השירים וכולם מפתחים אליו שנאה,בסוף הוא מתחתן עם נינט והיא שרה לו בחתונה "קח אותי", ואז נורה ספקטור נכנסת ואומרת "אני אקח אותו." שוטרים נכנסים ולוקחים את אדם, אדם בכלא,פוגש את חנה לסלאו [שכחתי את השם שלה בסדר] ושניהם בורחים והם לא נמצאו עד העונה ה 11 של "השיר שלנו". אחרי שהילד של תום ואורית התמכר ל"השיר שלנו" אורית ותום רואים את זה גם ומגלים את כישרון הכתיבה והשירה של אדם הם מחליטים שבדיסק הבא הם יכניסו שירים שלו. גיא ויהב מגלים שרוברטו עבד עליהם [
] והלהקה שלהם מתדרדרת. דניאל מאס בלנגן שירים באנגלית וחוזר לארץ ומתארח בהקלטות של אמנים שונים. סטרול מגלה שבכל זאת אין אלוהים וחוזר בשאלה. ואדם נשאר כוכב. תום ואורית מוציאים DVD לילדים בשם "חופשי" ומלמדים את הילדים שהם חופשיים להאמין בכל מה שהם רוצים ולא במה שמספרים להם. וכך באיזור נובמבר 2011 "היהודים-האיחוד". בהופעה החגיגית שתערך ב"מועדון התיאטרון המחודש" [הבעלים יקנו את החלק שמאחורי המועדון וירחיבו את המועדון לאולם ענק] האולם יהיה מלא לגמרי והם יבצעו שירים מכל האלבומים בעיבודים חדשים והם יארחו את כל מי שניגן איתם אי פעם. ד"א תשכחו מהופעות עשור נוספות. חפרתי.
[היה לי היום מבחן בספרות אז אני בשוונג של חפירות]

למעלה