המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה:
SupermanZW Well-known member אתמול ב- 18:41 #1 המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה: קבצים מצורפים FB_IMG_1737132009006.jpg KB 102.7 · צפיות: 7
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 18:08 #2 נכתב ע"י SupermanZW: המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה: לחץ כדי להרחיב... בעולם נדהמים איך זה שילד בן 2 בשבי? הילד בן השנתיים יותר בשבי מאשר חופשי כפיר ביבס יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס כפיר ביבס, שהיה רק בן תשעה חודשים כשנחטף מביתו לרצועת עזה, יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס. www.inn.co.il
נכתב ע"י SupermanZW: המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה: לחץ כדי להרחיב... בעולם נדהמים איך זה שילד בן 2 בשבי? הילד בן השנתיים יותר בשבי מאשר חופשי כפיר ביבס יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס כפיר ביבס, שהיה רק בן תשעה חודשים כשנחטף מביתו לרצועת עזה, יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס. www.inn.co.il
דיברגנט חדש Well-known member היום ב- 18:21 #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: בעולם נדהמים איך זה שילד בן 2 בשבי? הילד בן השנתיים יותר בשבי מאשר חופשי כפיר ביבס יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס כפיר ביבס, שהיה רק בן תשעה חודשים כשנחטף מביתו לרצועת עזה, יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס. www.inn.co.il לחץ כדי להרחיב... בהנחה שהוא עוד בחיים, למרות שכפי שכתבתי בעבר בתגובה #11 שלי, אני סקפטי.
נכתב ע"י חורזת באהבה: בעולם נדהמים איך זה שילד בן 2 בשבי? הילד בן השנתיים יותר בשבי מאשר חופשי כפיר ביבס יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס כפיר ביבס, שהיה רק בן תשעה חודשים כשנחטף מביתו לרצועת עזה, יציין מחר יום הולדת שנתיים בשבי חמאס. www.inn.co.il לחץ כדי להרחיב... בהנחה שהוא עוד בחיים, למרות שכפי שכתבתי בעבר בתגובה #11 שלי, אני סקפטי.
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 18:25 #4 נכתב ע"י דיברגנט חדש: בהנחה שהוא עוד בחיים, למרות שכפי שכתבתי בעבר, אני סקפטי. לחץ כדי להרחיב... עוד לא אבדה תקוותנו עניתי לסופרמן שנדהם מתגובת העולם. ברור לישראלים שהחטופים מעל החמאס.
נכתב ע"י דיברגנט חדש: בהנחה שהוא עוד בחיים, למרות שכפי שכתבתי בעבר, אני סקפטי. לחץ כדי להרחיב... עוד לא אבדה תקוותנו עניתי לסופרמן שנדהם מתגובת העולם. ברור לישראלים שהחטופים מעל החמאס.
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 19:48 #5 נכתב ע"י SupermanZW: המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה: לחץ כדי להרחיב... יש לקוות שנתניהו לא ישבש את התוכניות.
נכתב ע"י SupermanZW: המומים מגודל האבסורד. ככה רואים את זה: לחץ כדי להרחיב... יש לקוות שנתניהו לא ישבש את התוכניות.