בעונה הבאה - אוהדים אומללים

מוצארט

New member
בעונה הבאה - אוהדים אומללים

(כן, כבר מעכשיו אנחנו כאלה...) מצד אחד, אם אנחנו נישאר בליגה, צפויות לנו עוד כמה שנים לא מעטות עם האדון אלי ז'ינו, שעם כל הכבוד וההערכה שלי אליו, הוא יותר אוהד את הקבוצה, מאשר יודע לנהל אותה. כל הזמן בניגוד אינטרסים, ומפחד מהחלטות כואבות, למרות שבתוך תוכו הוא יודע שזהו הצעד הנכון (ע"ע מקרה גוטמן). מצד שני, אם אנחנו יורדים ליגה, ישנם סיכויים לא מעטים שז'ינו מוכר את הקבוצה (ואנחנו כבר יודעים שיש קונים פונטציאלים), והנה אנחנו מתחילים עידן חדש. ואולי אף-אחד לא ירצה לקנות, כיון שהקבוצה לא שווה כלום בליגה השניה. בנוסף, יש את הסכנה שפשוט לא נחזור לליגה הבכירה, וחס וחלילה נשקע כמו אימפריות עבר. דילמה גדולה. אז איך אני יכול לדעת מה יותר טוב בשביל הקבוצה ואוהדיה הנאמנים? מצפה לתגובותיכם. דבר אחד אני כן יודע. בשנה הבאה נהיה אומללים. השאלה אם תהיה לנו תקווה אם לאו.

RED OR DEAD BS

New member
דילמה קשה מאד

האם לרדת ולבנות את עצמנו מחדש (אם בכלל) או להמשיך במתכונת הנוכחית, דבר אחד אני יודע, אני רוצה שיהיו לי שאיפות כמו לכל אוהד כדורגל ורצון לזכות בתארים, עם ז'ינו אני לא רואה את זה, אני רואה קבוצה אפורה שלא תתקדם לשום דבר. אם נירד לליגה השנייה אני חושב שכן יקנו אותנו, יש לנו פוטניצאל אדיר, גם של אוהדים וגם של יכולת ועם ההשקעה הנכונה אנחנו אימפריה ! אבל לכו תדעו אולי גם לא נירד וגם ז'ינו יעוף.

למה אתה חושב שאם נרד ניפטר מזינו?

ולמה אתה חושב שאם נישאר הוא לא ימכור? עד כמה שאני מכיר את זינו מה שהכי שחשוב לו זה כסף. קבוצה בליגת העל שווה יותר מקבוצה בליגה הלאומית ולכן הוא יוכל לעשות עיסקה יותר טובה דווקא אם נישאר.

RED OR DEAD BS

New member
אם נישאר הוא לא ירצה למכור

כי זה נותן לו פרסום, אוהדים, בקיצור הוא ימישך לחלוב אותנו, וכשנרד גם הערך שלנו ירד וכל החשיפה של תפחת ולא תהיה לו ברירה אלא למכור. הרי מי רוצה למכור פרה בריאה, עדיף למכור אותה כשהיא חולה.

זינו רוצה לקבל את כל מה שהשקיע

עם קבוצה בליגת העל הוא יקבל פחות מזה אבל אולי יוכל להפשר. כמה כבר הוא יקבל על קבוצה בליגה לאומית? ומה זאת אומרת שלא תהיה לו ברירה? מי מכריח אותו למכור?

RED OR DEAD BS

New member
לא תהיה כדאיות לעסק (לא שעכשיו יש)

האוהדים לא טיפשים בלאומית הוא יתפרק טוטאלית מכל הבחינות, הגיעו מים עד נפש לכל האוהדים, בעל עסק בלי לקוחות לא יכול להחזיק את העסק. אם יותר טוב לו למכור בליגת העל, למה הוא לא עושה זאת היום? מנצל את ההזדמנות? בגלל שהוא רוצה להמשיך ולחלוב אותנו. כמה הוא יקבל על קבוצה בלאומית? ב"ש זאת לא קבוצה בלאומית, אפשר לומר מה שרוצים המקום שלנו זה בליגת העל, יש לנו פוטנציאל ענק, גם אוהדים וגם יכולת, ומי שישקיע בנו בליגה הלאומית כמו שצריך לטווח הארוך לא יצטער, תתפלא אפשר לעשות כסף מכדורגל, רק צריך לחשוב קצת, וזה לא הצד החזק של ז'ינו.

RED OR DEAD BS

New member
מכבי חיפה, מכבי פ"ת, בית"ר, נצרת

עלית. הכל זה ניהול, הוזלת מחירים, גיבוש דור חדש של אוהדים, יחס הוגן, כבוד הדדי בין האוהדים, יחס מועדף לשחקני בית, כל אלה יתרמו להצלחת הקבוצה, הצלחת הקבוצה תביא תארים, תביא ספונסרים, תביא אוהדים בקיצור תביא כסף !

RED OR DEAD BS

New member
כבוד ההדי בין האוהדים להנהלה*

ושכחתי להוסיף דוגמה: מכבי פ"ת, הקבוצה עם הכי פחות אוהדים לא נמצאת בגירעון, אתה שואל איך? אני אומר ניהול !

זה שלמנהל יש כסף מעסקיו הפרטיים

לא אומר שהוא מרוויח כסף מניהול הקבוצה. האמת שאני לא יודע בדיוק איך אפשר לבדוק אם מנהלים מרוויחים כסף, אבל אני די בטוח שאף אחד שלא. זה שקבוצה לא בגירעוןזה לא אומר כלום בעניין.

RED OR DEAD BS

New member
למה לא?

אני בטוח ששחר לא מפסיד. הרי בכדורגל ניתן למצוא את החשיפה הכי גדולה, למשל מכבי ת"א קיבלה 30 מיליון שקל (!!!) על ההעפלה לצ'מפיונס, חיפה מקבלת על התארים, ספונסרים וכל השאר, אני חושב שאף יו"ר לא היה נשאר בעסק אם הוא היה מופסד ממנו, תאמין לי שאם השקעה לטווח הארוך, מכדורגל אפשר להרוויח, בנאדם לא ימשיך להוציא כספים על הקבוצה. לוזון לא משקיע יותר מז'ינו, אבל הוא מנהל יותר נכון מז'ינו, בגלל זה למכבי פ"ת יש את אחת ממחלקות הנוער הטובות במדינה, שמייצאת למכבי חיפה, ת"א, בית"ר, שזאת כמובן עוד דרך להרוויח. לוזון עוד מקבל כסף על עידן טל, בעוד שאנחנו משלמים כסף מתביעות לברדה, זה הכל עניין של ניהול. במקום לגזור קופון ענק מבניון אנחנו רק בתביעות, תאמין לי שלוזון היה סוחט מהעסקה כל טיפה שאפשר להרוויח.

eranpes4

New member
הוא מרוויח!

אם הוא לא היה מרוויח הוא לא היה נשאר בקבוצה. מה הוא מחפש צרות? ואם נרד ליגה הוא יגיד שהוא לא יכול לעזוב "ספינה תובעת" (הוא ממש מרחם ורוצה לעזור). לדעתי העיריה צריכה לעשות מאמצים להעיף אותו אבל כניראה שלא ממש איכפת להם

zuli4

New member
"תןבעת"?? עם ו חמוד..

לך תגיב בפורום של הקבוצה המגעילה שלך..

אם כבר מדברים על הנהלה

אולי אתה יכול להסביר לי. בן כמה הבן הזה של לוני שלך? כל כך הרבה שנים אני רואה אותו יושב על אבא... הוא לא גדל? בר מצווה? משהו?

zilber z

New member
ז'ינו לא שווה ירידת ליגה !!

שישאר עוד 200 שנה רק לא לרדת מי שחושב שעדיף לרדת כנראה לא חווה על בשרו את כל ה 3 שנים בליגה השניה ... סיוט מתמשך וגועל נפש אלי ז'ינו לא שווה את זה אם יורדים לא חוזרים

blueman1

New member
מסכים לגמרי עם זילבר

לא שווה לרדת בשביל אף אחד ולא שווה לעבור את את הסבל הזה שוב בשביל אף אחד. אני אומר שלפי דעתי אנחנו נישאר בליגה וזינו ימכור את הקבוצה כי זהו הוא מבין שזהו לא רוצים אותו ואולי יש לו הזדמנות למכור משהו שלא יחזור אולי בעתיד.

מוצארט

New member
מותק שלי

זינו יודע שלא רוצים אותו כבר הרבה זמן. נראה לך שזה מזיז לו?

למעלה