בעות צפיה

lironma

New member
בעות צפיה

שלום רב. ביומיים האחרונים אני מתחבר כרגיל ל-BlogTV אולם אני לא רואה תמונה(אני רואה הכל מלבד תמונה). גם בראש הדף הראשי אני לא רואה תמונה למרות שרשום "מחובר". יש לי דפדפן IE6 ו-WindowsXp הערה - חיפשתי בפורום שאלות לבעיה כמו שלי אך לא נתקלתי בתשובה ראויה או רצינית! למה אין מאין הודעה מודבקת לראש הפורום שנותנת תשובות לכל השאלות הנפוצות כמו בכל פורום פופולרי ונורמלי? למה בשביל כל בעיה טכנית (שלבטח חוזרות מספר פעמים ביום) אני נאלץ לחכות לתשובה בפורום במקום לקרוא מסמך אחד מסודר? תודה

lironma

New member
אולי במקום להרגיש רובוט של IRC...

אולי במקום לייעץ לי כמה שורות לכתוב היית חושב לרגע איך יכול להיות שכל כך הרבה אנשים לא מגיעים ללינק הזה ואולי היית מבין שהמיקום שלו לא אינטואיטיבי מספיק. מלבד זאת - הפתרון היחיד המוצע שם הוא להתקין Flash והרי ציינתי שה-Flash שלי מותקן (מעולם לא היו לי בעיות קודם לכן). אז אולי כדאי שתשקיעו יותר זמן בפתרון הבאגים שיש לכם וייצוב המערכת במקום למצוא תשובות ציניות לאנשים שפונים לעזרה.

F00D Is G00D

New member
ממממ

תשובה יותר ברורה אין לי, שים לב שניתן להשתמש אך ורק בדפדפנים בגירסאות מעל אינטרנט אקספלורר 6 ושים לב שאינני מייצג את תפוז, אני תומך מתנדב מרצוני החופשי רק עם צבע אדום אשר מסמל "מומחה"

lironma

New member
בכל זאת צריך למצוא פתרון

שמע, אני מבין שאתה מתנדב, אבל אתה הקישור שלנו לתפוז. הנהלת תפוז צריכה לתת יותר תשובות למשתמשיה מאשר להתיבא מאחורי מסך של מתנדבים לכל דבר, אנא העבר בעיה זאת לגופים האחראים. כמו שציינתי, Internet Explorer 6 , WinXp, הכל עבד על אתמול, יש Flash 7 מותקן, Refresh לא עוזר. לוקח יותר זמן (משמעותית) להתחבר וגם אז אין תמונה וקול. רק היום ראיתי עוד לפחות 3 אנשים שמתלוננים על כך שמאתמול יש להם את אותה הבעיה, למי יש את התשובה הראויה? תודה

בעיות בהעלאת הבלוגTV

בשל כניסות לא מעטות של אנשים בסוף השבוע, נוצר עומס רב על השרתים. יתכן ובשל כך לא הצלחת להיכנס והנ"ל לקח יותר זמן מהרגיל. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועובדים ככל שניתן לייעול המערכת.

למעלה