-בעזרתך אבא-

-בעזרתך אבא-

שאלון שכתבתי הרגע, אז לא להיבהל מהשאלות בקשה! 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז? 4. אתר אהוב: 5. אתר שנוא: 6. חג אהוב: 7. חג שנוא: 8. ספר אחרון שפתחתם: 9. באיזה עמוד? 10. מה כתוב בעמוד זה? 11. המילה הרביעית העמוד זה: 12. האדם האחרון שחשבת עליו: 13. האדם האחרון שקיללת: 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: 15. והכי פחות?: 16. א"י או אוגנדה? 17. יוהכ"פ או ט' באב? 18. תכנית לחול המועד סוכות: 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר) 20. תכניות לאחרי י"ב:

-בעזרתך אבא-

1. שם: ירדן (או שמא...???!!!) 2. תאריך לידה: י"ב תמוז תשנ"ב 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז? אני רצה... 4. אתר אהוב: סרוג!!! 5. אתר שנוא: וואללה... שמאלנים פלצנים עוכרי ישראל! 6. חג אהוב: חנוכה 7. חג שנוא: פורים 8. ספר אחרון שפתחתם: יום בחיי שב"ס (ספר מלא תמונות מהעבודה של אבא שלי...) 9. באיזה עמוד? 99 10. מה כתוב בעמוד זה? החדר הכתום 11. המילה הרביעית העמוד זה: כתום!!! 12. האדם האחרון שחשבת עליו: בן דוד 13. האדם האחרון שקיללת: אריאל שרון... דהההה... 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: המתנחלים והכהניסטים! 15. והכי פחות?: שמאלנים פלצנים יפי נפש ועוכרי ישראל... (לא אישית, כן?!) 16. א"י או אוגנדה? א"י... 17. יוהכ"פ או ט' באב? יוהכ"פ 18. תכנית לחול המועד סוכות: נחל בצפון (ברח לי השם), חברון, ירושלים ומה שנספיק 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר) לאאאאאאאאאאאאא 20. תכניות לאחרי י"ב: שירות לאומי, לימודים, חתונה, להתנחל!!!

../images/Emo26.gifMe../images/Emo36.gif

1. שם: ריקי/יסמין 2. תאריך לידה: 20/9/1992 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז
חחח,מצאתם לכם...
4. אתר אהוב: האתר שלי(פונץ' בננה),הגוורטוסט,כ-ל אתריי הארי פוטר והשחקנים שלהם ויש עוד ה-מ-ו-ן...
5. אתר שנוא: אתר שיש בו תוכן גס,פוגע מעליב ומטומטם(בקיצור-אתר ששווה ל-***). 6. חג אהוב: סוכות,שבועות,פסח 7. חג שנוא: אין 8. ספר אחרון שפתחתם: ספר גיאוגרפיה...
9. באיזה עמוד
36' 10. מה כתוב בעמוד זה
על הסכנות הצפויות לעולם אם ימשיכו בבירוא יערות הגשם-חחח
11. המילה הרביעית העמוד זה: בעליי-חיים 12. האדם האחרון שחשבת עליו: אבא שלי ו-**** 13. האדם האחרון שקיללת: סער מהכיתה שלי-הוא כמעט פגע בי שהוא זרק תכיסא בכיתה
שיקה,ת-ר-ב-י-ץ לו...
14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: אנשים ישרים,אמיתיים-כנים,סבלניים וסובלניים,מאופקים וכ'ו.. 15. והכי פחות
ההפך מכל מה שכתבתי למעלה.. 16. א"י או אוגנדה
I don't Know 17. יוהכ"פ או ט' באב
I Don't Know 18. תכנית לחול המועד סוכות: לטייל בארץ(ש-ו-ב
) 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר)
למה לא
20. תכניות לאחרי י"ב: ממש אחריי י"ב
צבא

עונה

. שם:אור 2. תאריך לידה:כ"ז שבט 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז?לא............ 4. אתר אהוב:תפוז 5. אתר שנוא:לודת 6. חג אהוב:חנוכה 7. חג שנוא:אין כזהנ 8. ספר אחרון שפתחתם:הארי פוטר 4 (באנגלית) 9. באיזה עמוד?80 10. מה כתוב בעמוד זה?שניה.... 11. המילה הרביעית העמוד זה: 12. האדם האחרון שחשבת עליו:אח שלי 13. האדם האחרון שקיללת:אחי(אחר) היום בבוקר 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים:אנשים שמחים שמקשיבים לזולת 15. והכי פחות?:אנשים שלא מוכנים להקשיב16. א"י או אוגנדה? 17. יוהכ"פ או ט' באב?ט באב 18. תכנית לחול המועד סוכות:לחרוש...חחחה לצערי 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר):דווקא כן.! 20. תכניות לאחרי י"ב:שירות לאומי

noooga

New member
עונה....../images/Emo60.gif

1. שם: נגה 2. תאריך לידה: 5.9.90 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז? לא 4. אתר אהוב: תפוז
5. אתר שנוא: לא יודעת.. 6. חג אהוב: סוכות 7. חג שנוא: שום חג 8. ספר אחרון שפתחתם: "רודף העפיפונים" 9. באיזה עמוד?163 10. מה כתוב בעמוד זה? המון המון מילים.. אבל המילה הראשונה היא- שנמשך 11. המילה הרביעית העמוד זה: כשכאבי 12. האדם האחרון שחשבת עליו: לירון 13. האדם האחרון שקיללת: אמממ לא יודעת 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: שאוהבים מוזיקה טובה ומשובחת, נחמדים, מכבדים, נטולי פוזה... 15. והכי פחות?: ההפך הגמור. 16. א"י או אוגנדה? א"י 17. יוהכ"פ או ט' באב? יום כיפור 18. תכנית לחול המועד סוכות: אממ לא יודעת 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר) לא 20. תכניות לאחרי י"ב: עדיין לא יודעת.. צבא אני מניחה.. ועבודה.

שלייייייייייייייי

1. שם:אלה 2. תאריך לידה:19.8.1992 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז?לאאא 4. אתר אהוב:הממממ 5. אתר שנוא:הממממ 6. חג אהוב:שבועות 7. חג שנוא:אוהבת את כל החגים
8. ספר אחרון שפתחתם:אלגברה חלק ב' של בני גורן
9. באיזה עמוד?אתם מצפים ממני לזכור??!! 10. מה כתוב בעמוד זה?אני ממש לא רוצה לזכור 11. המילה הרביעית העמוד זה:לא רוצההה לדעתתתתתת 12. האדם האחרון שחשבת עליו:ירדן 13. האדם האחרון שקיללת:ידיד שלי (חח בצחוק) 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים:
15. והכי פחות?:
16. א"י או אוגנדה?נחשו 17. יוהכ"פ או ט' באב?9 באב כי לא צמים (אנחנו לא צמים......) 18. תכנית לחול המועד סוכות:לישון ולהשתעמם 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר)אין לי כוח
20. תכניות לאחרי י"ב:הממממממ אולי.....צבא?!

chagiti

New member
עונה-

. שם:חגית 2. תאריך לידה:ו' כסלו 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז?לא.. 4. אתר אהוב:אין 5. אתר שנוא:אין 6. חג אהוב:כל החגים! 7. חג שנוא:אין 8. ספר אחרון שפתחתם:גאי אוני 9. באיזה עמוד?135 10. מה כתוב בעמוד זה?מה עכשיו אני אתחיל לכתוב את כל העמוד ?מה אני פריירית?? 11. המילה הרביעית העמוד זה:של 12. האדם האחרון שחשבת עליו:מדריכה שלי מלפני 3 שנים שהיתארסה! 13. האדם האחרון שקיללת:לא זוכרת 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים:לא יודעת 15. והכי פחות?:אין לי מושג 16. א"י או אוגנדה?א"י 17. יוהכ"פ או ט' באב?ט' באב 18. תכנית לחול המועד סוכות:טיולים 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר)לא כ"כ 20. תכניות לאחרי י"ב:שירות לאומי,ועוד..

תשובו לשאלון

מקווה שמותר לי, בתור אחד חדש... 1. שם: אלנתן זכריה 2. תאריך לידה:ט"ז אלול 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז? חחח... לֶמָה? 4. אתר אהוב: ערוץ הילדים (סתם, אין לי אתר ספציפי) 5. אתר שנוא: טיפו 6. חג אהוב: פסח 7. חג שנוא:שבועות, סתם תקוע 8. ספר אחרון שפתחתם: מה זה ספר??? סתם, הארי פוטר 5 9. באיזה עמוד? 887 10. מה כתוב בעמוד זה? אאא... 11. המילה הרביעית העמוד זה: מה זה השאלות האלה... 12. האדם האחרון שחשבת עליו: אחשלי 13. האדם האחרון שקיללת: חבר שלי 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: חברים נאמנים 15. והכי פחות?:צבועים... 16. א"י או אוגנדה? א"י לעד!!! 17. יוהכ"פ או ט' באב? יום-כיפור, ט' באב משעמם... 18. תכנית לחול המועד סוכות: סטלה... 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר) מי מכיר אותכם... (סתם אבל לא...) 20. תכניות לאחרי י"ב: סטלה...

אני...השיעמום הורג אותי!!

. שם: יעריתי 2. תאריך לידה: לג בעומר 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז? בטח רק תביאו כרטיס טיסה 4. אתר אהוב: וואלה 5. אתר שנוא: אממממממ 6. חג אהוב: סוכות 7. חג שנוא: פורים!! 8. ספר אחרון שפתחתם: אחוות המכנסיים הנודדים 9. באיזה עמוד?39 10. מה כתוב בעמוד זה? להתחיל לצטט? 11. המילה הרביעית העמוד זה: שהיא 12. האדם האחרון שחשבת עליו: הדס 13. האדם האחרון שקיללת: המורה לביולגיה שנתן לי F בתעודה הראשונה (כאן כל חודש מקבלים..) 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים: ישראלין אמיתיים 15. והכי פחות?: יורדים 16. א"י או אוגנדה? א"י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17. יוהכ"פ או ט' באב? יום כיפור.. 18. תכנית לחול המועד סוכות: אין פה.. =( 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר) אממ 20. תכניות לאחרי י"ב: אני כולה בכתה ט'..

MK respect

New member
=]

1. שם:מירי 2. תאריך לידה:12.6.91 ל' סיון 3. מגיעים לפרויקט המקלדת של תפוז?לא...סתם כתבתי ת'צמי כדי לראות אם הם כותבים 7 במקום 6...חחח... 4. אתר אהוב:הרבה 5. אתר שנוא:הרבה 6. חג אהוב:הרבה 7. חג שנוא: 8. ספר אחרון שפתחתם:סודות נעורים 5 9. באיזה עמוד?בעמוד הראשון.. 10. מה כתוב בעמוד זה?אנא עראף..אני סניליתת 11. המילה הרביעית העמוד זה:כנ"ל.. 12. האדם האחרון שחשבת עליו:אביעדי ואלוני 13. האדם האחרון שקיללת:אלעדי 14. סוג אנשים שאתם הכי מעריכים:המשפוחה שלי,אלישבע,אביעדי,אלוני,דביר ועוד כל מיני... 15. והכי פחות?אני לא יפרט כאן... 16. א"י או אוגנדה?א"י! 17. יוהכ"פ או ט' באב?יוה"כ 18. תכנית לחול המועד סוכות:נוסעת לנהריה, ואחוריזה גם באה לביקו בנו"ש..ועושה סבב סוכות בין אביעדי לאלוני, אביעדי-אלוני כה איזה 2000 פעם... 19. רוצים להיפגש? (גם אני לא, זה פ'סדר)חח... 20. תכניות לאחרי י"ב:וואי...או ש"ל-הדרכת טיולים ואם אנלא יתקבל אז אני רוצה להיות חיילת קרביתת!

מירי יה קרועה אחת!!!

את שומעת איזה צחוקים... בסוף העשה שחיפשת לי אותה בשבת שעברה הייתה לי בעין!!

למעלה