בעזרת הכוכבים

angel girl

New member
בעזרת הכוכבים

האם זה נכון שאסטרולוגים רואים מה הולך לקרות למזל מסויים בעזרת הכוכבים? איך אסטרולוגים עושים זאת? והאם זה קשה? ויאיר, דרך אגב סליחה על כל השאלות.אני יודעת שאני שואלת הרבה שאלות אבל תודה שזה נושא מאוד מסקרן.

לאנג`ל גירל

ברור שאני לא כועס על כך שאת שואלת : בשביל זה בדיוק אני כאן. אז ככה : יש מפת כוכבים יומית, שמשתנה כל הזמן, כי הכוכבים בשמים - 10 במספר, ואני מתכוון לאלה שמשפיעים עלינו ועל המערכת האסטרולוגית - ממשיכים לנוע במזלות - שהן בעצם קבוצות כוכבים קצת דמיוניות, בעצם - ומשפיעות בזויות מסויימות על המזלות האלה. למשל, כשכוכב מרס שליט טלה נמצא במזל מאזניים מולו, הוא משפיע לו על הזוגיות, מרכך אותו, וגורם לו להיות עדין מהרגיל, אבל גם קצת עגום.. וכנ`ל גם שאר הכוכבים. יש לי ספר עם זמן הכוכבים עד שנת 2050 וגם תכנה, אני מסתכל במפת השמים היומית, וכותב שלושה ימים קדימה מי ישפיע על מי - ואיך.. זוהי כל התורה. כמובן שזה קצת כללי, אבל אני מנסה בכל זאת לאפיין את ההשפעה בעיקר מבחינה רגשית, ומקוה שאני מצליח..

angel girl

New member
ליאיר

בקשר למה שאמרת על בקריאת כוכבים אמרת שאתה מסתכל במפה שיש לך במחשב אבל איך אתה יודע שהיא עדכנית? הרי כוכבי הלכת נעים כל הזמן ולכן המיקום שלהם משתנה. ועוד שאלה למה כל-כך חשוב לתת את התאריך המדוייק כדי לברר פרטים? הרי רק הידיעה של המזל מספיקה לפי מה שאתה אומר.

למעלה