בעזרת השם בעזה תהיה עיר יהודית גדולה ודרום לבנון תסופח לישראל

marabo

Well-known member
וחלאות קפלן ישארו בקפלן ויוציאו שם מררתם עד שימאס להם וילכו לברלין מכורתם

DANIAVNI

Well-known member
כתבת טוב
"בעזרת השם"
אבל בבקשה קחו עזרה רק מ"השם "
שיוריד לכם מן מהשמים
ידפיס לכם כסף
וינצח את אויביכם בעצמו .

Harrington

Well-known member
מנהל
כתבת טוב
"בעזרת השם"
אבל בבקשה קחו עזרה רק מ"השם "
שיוריד לכם מן מהשמים
ידפיס לכם כסף
וינצח את אויביכם בעצמו .
בלעדיו מאומה (מהנ"ל ובכלל) לא הולך, כך שזולת הבעת אי-הבנה של המסורת היהודית, מה יש בדיוק בדבריך?

Harrington

Well-known member
מנהל

בעזרת השם בעזה תהיה עיר יהודית גדולה ודרום לבנון תסופח לישראל​

בדרום לבנון אין לישראל עניין לטעמי. כן כרצועת בטחון. לא כחלק משטחה שלה. ברצועת עזה אכן תקום אי"ה התיישבות יהודית ענפה. ישובים, ערים, לא עקרוני. זה טוב גם כי זה פשוט הדבר הנכון לעשות בנסיבות העניין, גם כדי להמחיש שוב את מעשה הנבלה שביצע שרון ימ"ש כשגירש אלפי יהודים מביתם רק כדי להתחמק מכתב אישום פלילי וכדי לשפר את מיצובו הבינלאומי, וגם כי זה חשוב בטחונית ויסייע לצה"ל לשהות בשטח.
אני דווקא מקווה שיהודי קפלן יישארו בישראל. נכון, ההתבייכנות שלהם לעתים מעיקה. כך גם הצביעות והתעקשות התשקורת הרל"בית לעשות כמעט מידי ערב כאילו מדובר באיזשהו רוב ישראלי ולא בקבוצת מיעוט קטנה וזניחה. ועדיין. ככל שמדובר ביהודים, מקומם בארץ ישראל. גם אם דעתי לא נוחה מדעתם הפוליטית או מהתנהלותם.

בין כך ובין כך, הנזקים מהקפלניסטים והתנהלותם תימשך גם אם יעזבו לברלין או לכל מקום אחר בעולם. די בצפיה כאן בפורום כדי לראות את ההתנהלות וההתבטאויות האנטי-ישראליות של ישראלים שירדו לגולה. בין אם החלו כשמאלנים ובין אם לאו, כולם מרגישים צורך להשמיץ את מדינת ישראל במסגרת נסיונם להצדיק לעצמם ולסביבתם הקרובה והרחוקה את בחירתם לרדת מהארץ. כך שהתוצאה היא אותה תוצאה, כמובן תמיד נלווית בהתנשאות מעושה ושחצנות בלתי נסבלת. ואין, למרבה הצער, כל חדש תחת השמש.

marabo

Well-known member
בדרום לבנון אין לישראל עניין לטעמי. כן כרצועת בטחון. לא כחלק משטחה שלה. ברצועת עזה אכן תקום אי"ה התיישבות יהודית ענפה. ישובים, ערים, לא עקרוני. זה טוב גם כי זה פשוט הדבר הנכון לעשות בנסיבות העניין, גם כדי להמחיש שוב את מעשה הנבלה שביצע שרון ימ"ש כשגירש אלפי יהודים מביתם רק כדי להתחמק מכתב אישום פלילי וכדי לשפר את מיצובו הבינלאומי, וגם כי זה חשוב בטחונית ויסייע לצה"ל לשהות בשטח.

אני דווקא מקווה שיהודי קפלן יישארו בישראל. נכון, ההתבייכנות שלהם לעתים מעיקה. כך גם הצביעות והתעקשות התשקורת הרל"בית לעשות כמעט מידי ערב כאילו מדובר באיזשהו רוב ישראלי ולא בקבוצת מיעוט קטנה וזניחה. ועדיין. ככל שמדובר ביהודים, מקומם בארץ ישראל. גם אם דעתי לא נוחה מדעתם הפוליטית או מהתנהלותם.

בין כך ובין כך, הנזקים מהקפלניסטים והתנהלותם תימשך גם אם יעזבו לברלין או לכל מקום אחר בעולם. די בצפיה כאן בפורום כדי לראות את ההתנהלות וההתבטאויות האנטי-ישראליות של ישראלים שירדו לגולה. בין אם החלו כשמאלנים ובין אם לאו, כולם מרגישים צורך להשמיץ את מדינת ישראל במסגרת נסיונם להצדיק לעצמם ולסביבתם הקרובה והרחוקה את בחירתם לרדת מהארץ. כך שהתוצאה היא אותה תוצאה, כמובן תמיד נלווית בהתנשאות מעושה ושחצנות בלתי נסבלת. ואין, למרבה הצער, כל חדש תחת השמש.
דין דרום לבנון כדין רמת הגולן

Harrington

Well-known member
מנהל
דין דרום לבנון כדין רמת הגולן
אותי כאמור השטח שם לא מעניין במיוחד ואינני רואה כל סיבה לספח אותו לישראל. מבחינה מסוימת בדיוק להיפך. אם נספח ניישב ואם ניישב נזדקק לרצועת בטחון מקצה ההתיישבות הישראלית והלאה. די לי כרגע ברצועת בטחון שמעבר לגבול ישראל הנוכחי.

marabo

Well-known member
אותי כאמור השטח שם לא מעניין במיוחד ואינני רואה כל סיבה לספח אותו לישראל. מבחינה מסוימת בדיוק להיפך. אם נספח ניישב ואם ניישב נזדקק לרצועת בטחון מקצה ההתיישבות הישראלית והלאה. די לי כרגע ברצועת בטחון שמעבר לגבול ישראל הנוכחי.
וכי ברמת הגולן אתה נזקק לרצועת בטחון?
כשעושים מה שצריך לא זקוקים לרצועות וגדירות וקישקושים

Harrington

Well-known member
מנהל
וכי ברמת הגולן אתה נזקק לרצועת בטחון?
כשעושים מה שצריך לא זקוקים לרצועות וגדירות וקישקושים
חלק מלעשות "מה שצריך" זה להחזיק רצועת בטחון (ולא דומה הגבול הסורי-ישראלי ללבנוני-ישראלי מבחינה זו).

mיטלמן

Well-known member
אפילו המילה עזה מתאימה לבעזרת השם!
חסרים רק זהו זה ממלחמת המפרץ עם באבא בובה,
מר אבו, לך לעזה! וישא"ק.
רוץ, אל תלך.

certified.woke

Well-known member
שערות ינצו על כף ידך לפני כן.
אלהיך לא עזר לארליך...בעצם לא עזר לאיש.
איך יוכל והוא אך הפרעה חשמלית המרצדת רצא ושוב על ה- internal buses אשר בתבן שבין שתי אזני המאמין בקיומו...

marabo

Well-known member
שערות ינצו על כף ידך לפני כן.
אלהיך לא עזר לארליך...בעצם לא עזר לאיש.
איך יוכל והוא אך הפרעה חשמלית המרצדת רצא ושוב על ה- internal buses אשר בתבן שבין שתי אזני המאמין בקיומו...
כמו שחזרנו לחומש וביטלנו שם את חוק ההתנתקות נחזור לעזה.
ואתם מוזמנים להמשיך לשרוף את קפלן
גמרנו לחשבן לכם

למעלה