בעזרת חבר . . . נבנים בימים אלו מסלולי טיול לישראלים

בעזרת חבר . . . נבנים בימים אלו מסלולי טיול לישראלים

באוסטרליה.

המסלולים, בני 28-35 ימים כל אחד, מתגבשים ממש בימים אלו, לקראת סגירה, כולל יצירת קשרים עם בעלי עניין באוסטרליה.
לא אלאה אתכם במסלולים המדוייקים, עד לגיבושם הסופי.

אבל, אנחנו כן מחפשים מפגשים עם קהילות ישראליות החיות באוסטרליה.

הערים בהם נתעכב:
בריסביין.
סידני.
מלבורן.

אודה על שיתוף פעולה בעניין זה.
אפשר לחזור אליי למייל: [email protected]

חג סוכות שמח לכולם.

חגי

ANZ1

New member
בהחלט הודעה מוזרה

הצחיק אותי משפט הסיום : אודה על שיתוף פעולה בעניין זה,
זה נשמע כמו משפט שיכתוב מזכיר קיבוץ לחברי הקיבוץ לגבי אירגון חג השבועות ולא לגבי פניה לאנשים זרים.
וגם כי הוא לא כתב כלום ולא שאל כלום לגבי אותו שיתוף פעולה.
חוץ מאותו צירוף מילים שלא קשור לטקסט : בעלי עניין אוסטרלים, מי הם בעלי העניין האוסטרלים ? באיזה עניין ? ולמה ישראלים שגרים באוסטרליה צריכים לרצות לדבר עם קבוצת טיולים ישראלית ? האם הם צריכים להיות מוצגים בסביבה הטיבעית שלהם ,אוכלים וגמייט ושותים בירה ? האם מותר לגעת בהם ? והאם הם יכולים למכור מזכרות ?

כשאני כותב על בעלי עניין..

אני מתכווו בעיקר לשיתוף פעולה בתחום המקצועי שלנו, שנבנה עם מקומיים באוסטרליה.
יצרנו את הקשרים הראשוניים.
בעיקר, נכון לעכשיו, במלבורן ובסידני.
אם לפרט במעט, מדובר במי שעוסקים בתחומי התיירות:
סוכני נסיעות מקומיים.
מורי דרך דוברי עברית.
אגודות מורי הדרך בויקטוריה וב NSW
קהילות שונות בויקטוריה ו NSW (בעיקר שאינן יהודיות).
ועוד....

ושוב, לא מדובר בטקס קיבוצי אלא אינטראקציה עם אנשים אחרים.

ושוב.

תודה.

בהחלט אפשר לקבל הסבר

מהיכרותינו הקרובה, של שותפי ושלי, את ענף התיירות, אנחנו יודעים לומר כי אחד הדברים שמעניינים את המטיילים, ללא קשר למוצאם, הוא אינטראקציה עם אוכלוסיה שחיה במקום בו הם מטיילים.
אני יכול לומר כי נוצר קשר עם אנשים מקומיים באוסטרליה, במקומות שונים, לוא דווקא יהודים וישראלים.
לאור הבקשות שאנחנו כבר מקבלים ממתעניינים, אנחנו מבינים שהם יהיו מעוניינים להיפגש עם ישראלים שחיים שם.
המטרה הינה מטרת ביכרות ותו לא.
שותפי ואני נעשה את המאמץ לעזור ללקוחות שלנו.
אני יודע וזוכר מהטיול שלי באוסטרליה, שקיבלתי לא מעט עזרה מישראלים שחיים שם והכוונה היא לא לעזרה חומרית וגם כאן אין הכוונה לעזרה חומרית.
ולא. לא מדובר בארגון טקס שבועות בקיבוץ. את זה - יש לנו בארץ.
הכוונה, לשם הבהרה, פגישה משותפת לצורך היכרות ושיחה עם מי שחי שם ובמקרה (או לא), דובר את אותה השפה ומכיר את המנטליות.
לא מדובר במשהו ארוך לצורך עידוד הגירה ו/או משהו אחר שמסתתר מאחור.
פשוט אינטראקציה בין אנשים.
מקווה שהבהרתי.
ואם לא, אשמח להרחיב יותר.

חג שמח.
חגי

ANZ1

New member
כמה אתה משלם ?

למה שמישהו שלא מכיר אותך, יעזור לך ? , כשמדובר על עניין עיסקי, אתה לא עושה את זה למטרת שמיים, אגב, אם היית כותב שהמטרה היא, כן, עידוד הגירה, היית מוצא אנשים שיעזרו לך, הכוונה כמובן עזיבת ישראל לאוסטרליה, בכל זאת "כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא".

ANZ1

New member
תראה, אני חושב בגדול

אני מציע להקים כפר אותנטי ישראלי אוסטרלי,
זה יתחיל בלפנות לממשלה האוסטרלית לתרום חלקת שטח , כי הרי ידוע שהאבורגינים הם אחד מעשרת השבטים האבודים, ואם הם יתווכחו או יטענו שאין לנו הוכחות לטענה, צריך לקרוא להם אנטישמים ונאצים, זה תמיד עובד.

הביקור יתחיל ברחבה גדולה, מצד אחד יעמדו התיירים, בצד השני תהיה להקת מחול שתרקוד הורה במבטא אוסטרלי, כמובן עם טעויות בעברית ומדי פעם הם יפלו כי הרי יהודים שחיים בגולה הם חלשים.
ואז יעבור בחור צעיר עם כובע טמבל וסנדלים ויתרים לקקל, כמובן שהתיירים הישראלים לא יתרמו דולר, כי הם לא פריארים, זה חלק מההצגה.
ואז הוא יעצור ויספר להם על חיי המקומים, תוך שהוא משלב מילים כמו מייט, נו ווריז וכדומה, בהמשך המבקרים יעברו בביתנים שיציגו את חיי המקומים, כולל צפייה ברוגבי, קבלת חבילות מישראל, התבוללות עם בלונדיניות מקומיות, וניסיון להכניס יותר מדי אורחים מישראל לחדר השינה של הבן כי למה לקחת חדר במלון אם הבן דוד גר בסידני.
כמובן שבסוף יהיה דוכן מכירת מזכרות, בובות קואלה תוצרת סין שמחזיקה ביד אחת דגל ישראל וביד השניה דגל אוסטרליה (עם צבעים לא נכונים של הכוכבים).

אהבתי את הציניות שלך.

אבל....
זה לא אתה.
זה אני.

והיות ואני אדם רציני בחיי,
מבקש להעניק ללקוחות שלי את המיטב והמירב...
ציניות, זה לא חלק מהעיסקה.
כזכור מההתחלה, פניתי בבקשה. לא בדרישה.
וגם לא זו תשובה.
אין לי ספק שהקהל יהיה מרוצה.

שיהיה לך חג שמח.

Nissim Assa

New member

רבה לכל המשיבים והעוזרים

בקרוב, נתקדם הלאה.
שותפי לעניין, מטייל כרגע באולרו, ליד אליס ספרינגס ובהמשך השבוע יגיע גם לדרווין, לפני שיחזור למלבורן.

לפני חזרתו ארצה, בעוד כשבועיים וחצי, יש עוד הכנות שהוא צריך לעשות שם.

לפי התכנית, במהלך פברואר או מרץ, נגיע יחד להכנות סופיות באוסטרליה לתקופה של 3.5-4 שבועות נוספים.

חג שמח.

חגי

למעלה