בעיהההה

ofirgaon

New member
בעיהההה

אהלן חברה, יש לי בעיה. יש לי רשת בבית שני מחשבים פיר-טו-פיר, שניהם עם XP PRO. מחשב אחד יש עליו שני כרטיסי רשת והוא מחובר גם למודם ADSL. אז עכשיו פתחתי לעצמי יוזר על המחשב השני (זה שיש לו מסך) והמחשב שמחובר לADSL פתוח כל הזמן וככה מתי שאני פותח את המחשב השני אני מחובר דרך ICS. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת. למעלה, במחשב שמחובר ישירות לADSL, הגלישה מהירה והכל טוב. גם כאן הגלישה מהירה! בדקתי בadsltest.bezeqint.net וזה מוריד לי באותה מהירות שזה מוריד מהמחשב הראשי, אבל כאן יש בעיה שמתי שאני נכנס לאתר למשל, זה מתחיל לפתוח את העמוד, אבל לאחר כמה שניות זה נעצר, כאילו שהשרת שכח שהוא אמור לשלוח לי מידע. לאחר מספר רפרשים זה עובד. מה קורה? האם הפתרון זה הגדרות ברג´יסטרי? או שאני צריך להגדיר משהו כאן בהגדרות? תודה מראש, אופיר

eladts

New member
נתקלת בבעית הMTU הידועה לשמצה

תוצר לואי של PPTP... תקרא בהודעות קודמות של דב מה בדיוק לעשות. אפשר דרך הREGISTRY, אבל יש לו שיטות יותר מעודנות

ofirgaon

New member
אז ככה מרגיש מי שיש לו את הבעיה....

אוף מסכנים! אני אסדר את זה מחר אני צריך ללכת לישון יש לי מבדקים חשובים מחר של הצבא. אני זוכר איך... www.adsl.org.il תודה!

eladts

New member
כל רופא יגיד לך שהתרופה הטובה ביותר

היא מניעת מקור המחלה, במקרה שלנו PPTP. והמבין יבין

antidot

New member
--->

לדעתי הבעיה יותר קשורה לאופי שבו עוצב הפורום. הרי כל ההודעות נשלפות מבסיס נתונים. יש לי הרגשה שפשוט הקוד כתוב ככה שהפורום מתחיל להציג את ההודעות רק אחרי שכל הנתונים נשלפו מהבסיס נתונים. עכשיו תאר לעצמך כמה אנשים ניגשים בו זמנית לאותו שרת עם הבסיס נתונים (למרות שאני מתאר לעצמי שיש כמה) ובאיזה עומס הוא צריך לעמוד. קיבלת השהייה של כמה שניות... תקנו אותי אם אני לא צודק... Antid0t

eladts

New member
אחד משנינו לא הבין אותו נכון

אני הבנתי שיש לו בעייה במחשב הלקוח בכל מיני אתרים (לאו דוקא בפורום הזה) ואין לו כאלה בעיות במחשב השרת - זה בדרך כלל הסימפטומים של בעית הMTU. אבל אולי לא הבנתי נכון...

eladts

New member
אין PPTP - אין בעיית MTU

דב, רק אל תפנה לבג"ץ נגד הססמא הזו

תמשיך לזרות מלח על הפצעים.. יום

יבוא ואחדל להיות אורכיתניק מצוי שנהנה ממיטב תוצרת הארץ

eladts

New member
שדרוג מודם אורכית ../images/Emo13.gif

הכלים הנחוצים: 1. פטיש 5 ק"ג 2. פח אשפה הוראות: 1. הכה בפטיש במודם האורכית עד שהוא יהפך לאבקה דקה. 2. זרוק את השאריות לפח.

eladts

New member
אתה יודע מה

תחפור לי תעלה מהבית לאוניברסיטה (איזה 50 מ´) שאני אוכל להניח בה כבל CAT5 ישר לנתבים שלהם (ולקבל 100M לגמרי בחינם) ואני נותן לך את המודם המשודרג שלי
עשינו עסק?

למעלה