בעיה אאוטלוק 2019

mact95

Member
שלום לך מיכאל אבידן

אני קיבלתי הודעה מייל באאוטלוק 2019. אני רואה כתוב מאת: "הארץ" והנושא: "להוציא את היטב המנוי הדיגיטלי שלך"
לפני שאני פותח מייל בגלל חשש וירוסים כופר או וירוס פריצה, ואני לא רואה כתובת מייל השולח. איך מציגים כתובת מייל
של השולח ובלי ליפתוח מייל. חשוב לי ליראות לפני פתיחה מייל שיהיה כתוב מייל של השולח. ואז אדע שזה בטוח ליפתוח
מייל לא חשוד.
הנה תמונה....

תודה

קבצים מצורפים

• 0001.jpg
    0001.jpg
    KB 20.6 · צפיות: 3

מיכאל אבידן

Member
מנהל
שלום לך מיכאל אבידן
אני קיבלתי הודעה מייל באאוטלוק 2019. אני רואה כתוב מאת: "הארץ" והנושא: "להוציא את היטב המנוי הדיגיטלי שלך" לפני שאני פותח מייל בגלל חשש וירוסים כופר או וירוס פריצה, ואני לא רואה כתובת מייל השולח. איך מציגים כתובת מייל של השולח ובלי לפתוח מייל. חשוב לי ליראות לפני פתיחה מייל שיהיה כתוב מייל של השולח. ואז אדע שזה בטוח לפתוח מייל לא חשוד.
תודה

נסה להוסיף חלונית של 'תצוגה מקדימה' (לצד או מתחת לרשימת המיילים) ושם אתה אמור לראות לצד השולח 'הארץ' גם את כתובת המייל המלאה של השולח.

קבצים מצורפים

• NONAME.png
    NONAME.png
    KB 54.1 · צפיות: 4

mact95

Member
הבנתי.אני עשיתי 'תצוגת קדימה' ורואים בצד שמאל למעלה יש כתובת מייל של השולח. אבל למטה מתחת יש הודעה. יש משהו שאני לא מבין.
ורוצה לבין אותך אתה מומחה לתוכנות אופיס שמבין בזה.
האם זה בטוח שפותחים מייל או הצגה הודעה לא יפתח לי בהודעה וירוס כופר או וירוסים בהודעה הזה מתחת לכתובת מייל? האם יש דבר כזה פותחים מייל ופתאום וירוס כופר או וירוסים בתוך ההודעה ?
אני חושש בזה. אני רוצה לישמור ולהמשיך לקבל מיילים בטוחים בלי מיילים חשודים.

בתודה מראש!

מיכאל אבידן

Member
מנהל
הבנתי.אני עשיתי 'תצוגת קדימה' ורואים בצד שמאל למעלה יש כתובת מייל של השולח. אבל למטה מתחת יש הודעה. יש משהו שאני לא מבין.
ורוצה לבין אותך אתה מומחה לתוכנות אופיס שמבין בזה.
האם זה בטוח שפותחים מייל או הצגה הודעה לא יפתח לי בהודעה וירוס כופר או וירוסים בהודעה הזה מתחת לכתובת מייל? האם יש דבר כזה פותחים מייל ופתאום וירוס כופר או וירוסים בתוך ההודעה ?
אני חושש בזה. אני רוצה לישמור ולהמשיך לקבל מיילים בטוחים בלי מיילים חשודים.

בתודה מראש!

שום דבר לא בטוח.

ביקשת לראות את כתובת המייל המלאה של השולח - ועל כך הזבתי לך.

מעבר לכך אני מסיר כל אחריות לוירוסי כופר וכו'...

mact95

Member
הבנתי אותך. תודה רבה על תשובה.
אני אזהר בוירוסים מסוכנים אני אשים לב מה הכתובת מייל של השולח אם זה אמיתי או לא אמיתי

חג שמח

למעלה