בעיה או משהו כזה

The Open Door

New member
בעיה או משהו כזה

אז ככה נרשמתי לתיכון, אני עולה לכיתה י היום נוכחתי לדעת שאני בי9 וכל החברים שלי בי5. נדפקתי. למרות שגם בי9 יש לי חברים, זה לא החברים האלה שאתה הולך אליהם .. יוצא איתם.. אלא סתם עושה איתם צחוקים בכיתה. וזהו. את החברים שיש לי עכשיו היה לי קשה למצוא.. זתומרת, כל היסודי הייתי בחברתם, אח"כ יצאנו באותה כיתה עוד פעם (כאילו 2 חברים שלי יצאו בכיתה שלי ו3 בכיתה שליד, והיה לנו עדיין שיעורים משותפים) אבל עדיין שנה שלמה לא דיברנו בגלל שרבנו בכיתה ו'. אחרי שנה התחלנו לדבר ופשוט גיליתי את החברים שלי מחדש עכשיו, רגע לפני שאני מתחיל [בלעדיהם] אני לא רואה את עצמי מצליח להתחיל בלעדיהים, ואני לא רואה את עצמי מצליח לעשות חברים חדשים]: אני ממש מתוסכל

sexytomato

New member
בתיכון כולם מכירים חברים חדשים

להפך, עצם זה שאתה לא בכיתה עם כל החברים שלך, ייתן לך את ההזדמנות ליצור קשרים חברתיים חדשים בנוסף לאלה שקיימים.

The Open Door

New member
זה פשוט

אני מפחד שאני לא אתחבר לאנשים. בכיתה הקודמת שלי בחטיבה, גם אמרו "תכירו אנשים חדשים" וזה, בסוף יצא שחצי כיתה היא חננים מגעילה שלא התחברתי, רבע זה בנות פריקיות שגם לא ממש התחברתי אלייהן ונשאר הרבע שהם החברים שפעם היו איתי. אז בסוף חזרתי אליהם. עכשיו מה אם הכיתה החדשה שלי תהיה כזאת מעפנה?? מה אם לא אמצא למי להתחבר? כי זה כבר קרה לי

sexytomato

New member
אם לא תמצא עם מי להתחבר,

תחכה להפסקות ותהיה עם חברים שלך. בתיכון זה גם שונה, כי הרבה שיעורים הם לא רק עם כיתת האם שלך- למשל במגמות. חלק גדול מאוד מהשעות שלך אתה מבלה עם קבוצת תלמידים מכל השבה ולא רק מהכיתה שלך- מגמה זה 7-9 שעות בשבוע (לפחות לנו זה היה ככה), תכפיל את זה ב2, והנה מספר השעות שאתה לא תהיה רק עם הכיתה שלך. בתיכון מתחברים עם כל השכבה, לא רק עם הכיתה, מבחינתי זה אחד השינויים המהותיים מהחטיבה.

פשוט תעבור כיתה

ברוב בתי הספר נותנים לעבור כיתה עד החגים. תבקש, תתקשר, תנג'ס- עד שתשיג! בהצלחה!

d e b a s e r

New member
לדעתי...

תתחיל את השנה בכיתה הנוכחית, תראה אולי יהיה לך נחמד שם, אולי תתחבר עם אנשים חדשים, אולי בי'5 יתברר שיש הרבה ערסים או אנשים לא נחמדים? אם תראה שזה לא עובד, שלא טוב לך, ותהיה בטוח שבי'5 כן יהיה טוב לך- תעבור. מה שכן, עצה- תתחיל להעלות את הנושא בפני ההורים שלך והיועצת כבר מעכשיו. ככל שבבית ספר יהיו יותר מודעים לכך שאתה רוצה לעבור כמה שיותר מוקדם- ככה יש יותר סיכויים שיתנו לך לעבור בלי בעיות. בהצלחה ושנה טובה

Black Jane

New member
מצטרפת - אולי תבקש לעבור כיתה?

תסביר להם את המצב ותנסה, אין לך מה להפסיד הרי
בהצלחה

למעלה