בעיה אחרת צצה...

בעיה אחרת צצה...

(בכוונה פתחתי הודעה חדשה כדי שיראו...) לדג אחד שלי יש 4 נקודות לבנות על הפרצוף....כל נקודה היא כמעט מילימטר,האם זה נקודות לבנות? לבודד אותו? הוא לא שוחה כרגיל,הוא פשוט נותן לעצמו להסחף בזרם המים...מה לעשות איתו?בבקשה תגידו לי זה דחוף וזה חשוב!

עוזאבי

New member
הנה עוד בעיה............

כן הוא חולה בנקודות לבנות,אין לי מושג איך מטפלים בזה עם דגי זהב. זה נוצר בגלל הבדלי טמפרטורה/שהכנסת כל שנייה את הי שלך לאקוורום ואיכות ואיכות המים נעשתה גרועה

יש לי שאלה אחרת...ובבקשה אל

תתקפו אותי,גם ככה אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי...אני משתגעת....אתמול רק אמרו לי שאסור להחליף מים בעונות מעבר...וזה גרם לדגים לסטרס ולמותם..וגסיסותם....אז אני מתכננת אקווריום חדש,לא מרשים לי טרופיים,כי לא מרשים לי לקנות מחמם,והשרצות ובעיות...אם אצליח לשכנע את אמא שלי אולי אקנה אבל לא בטוח,כי אני לא זוכרת מה הטמפ' בחורף,ולא אוכל לגדל אותם בלי מחמם...בקיצור נמאס לי לחפור...ועכשיו לבעיה: אחרי שהדגים הנוחכים ימותו,אני מתכוונת לחטא הכל הכל במים רותחים,הכל!כולל צמחים חצץ רכוש והכל! אבל... איך אני מחטא את האקווריום?יש לי אקווריום פלסטיק,איך מנקים את זה? האם אני צריכה להרתיח את הפילטר והצינור+אבן אוויר? אחרי שארתיח אפעיל את האקווריום 3-4 ימים(תלוי,אני רוצה להכניס דים לפני סיום החופש...)ואקנה דגים חדשים,הפעם רק כיפה אדומה!בלי שליירים כתומים,לבנים וכד'...(כיפה אדומה זה שלייר אז מה זה משנה?)ובוודאי שלא אקנה יותר דגי זהב רגילים... אקיצר,מישהו מוכן לענות<?

wiz

New member
תגובה אחרונה שלי בנושא

חיטוי יכול להתבצע באמצעות חומצת מלח, ששוטפים אח"כ היטב עם מים. המחלה הכי נוראה של מגדל מתחיל היא חוסר סבלנות. את רוצה להכניס דגים לפני סיום החופש
יפה. רק חבל ששוב את מתעלמת מהצרכים שלהם, וחושבת רק על עצמך. סיימת עם דגי זהב "רגילים"
ובמה שונה שלייר כיפה אדומה מדג זהב רגיל
נמאס לי לטחון מים, בהצלחה בהמתות הבאות.

Suikun

New member
אני יחד עם WIZ

תגובה אחרונה שלי בנושא, לא כועס ולא כלום, ולא מחרים אותך, פשוט נמאס לי לדון באותו הנושא שוב ושוב. אם את ממשיכה עם הדגי זהב, תצטרכי לעשות את זה בעזרה של אחרים. בהצלחה לך.

ganjaman stound

New member
ואני בכלל לא מבין

אם את כל כך דואגת להם איך את כבר מתכננת את האקווריום הבא כשהם עוד בחיים במקום להניח להם לנפשם ולתת להם לחיות מי יודע אולי בסוף הם יפתיעו אותך ויחיו עוד שנים רבות

למעלה