בעיה: איך נגמלים ממייק-אפ ???

נועה84

New member
בעיה: איך נגמלים ממייק-אפ ??? ../images/Emo12.gif

אוקייי הבעיה היא כזו: אני לא יכולה, פשוט לא מסוגלת, לצאת מהבית (אפילו אם זה לרדת לרוקן ת´זבל) בלי לשים עליי מייק-אפ!!! קרה לכן שיצאתן מהבית בלי איפור והרגשתן אשכרה ערומות? ככה אני מרגישה. ואל תזלזלו, זו בעיה יקרה מאוד. הכל התחיל לפני כ...חמישה חודשים בערך. הלכתי לתומי לניו-פארם לקנות קרם לחות לפנים. אחת העובדות במקום התחילה במסע שכנועים ובסופו של דבר יצאתי משם עם המון מוצרים..(מה לעשות, אני מתפתה בקלות לכל השטויות האלה) אחד מהם - מייק-אפ. מאז שגיליתי אותו אני לא יכולה בלי. חמישה חודשים שאני שמה אותו בוקר וערב יום יום. כולם אומרים לי שיש לי עור ממש יפה ושאני לא צריכה את זה בכלל, שזה לנשים מבוגרות שרוצות להסתיר כמתים!! אבל יש בעייה: אולי פעם הייתי שמה אותו כדי להסתיר 2 או 3 חצ´קונים וקצת אדמומיות על הפנים, אבל היום אם אני מסירה אותו העור של הפנים שלי כבר לא במצב שהיה... כלומר יש כל מיני כתמים כאלו, אדומים/חומים, ואני מתפדחת ללכת ככה. אתן מכירות את התופעה?? חשוב להדגיש שעכשיו בתקופת הבגרויות קורה לי למשל שאני יומיים בלי מייק-אפ בבית, או שלושה, והמצב לא ממש משתפר. טוב מצטערת על המגילה, מקווה שתוכלו לעזור לבן אדם במצוקה..

Black Cat

New member
אני לא מבינה מה הבעיה פה../images/Emo108.gif

אם יש לך דברים שאת צריכה להסתיר אז מסתירים אותם. למה להיגמל ? ת´אוקיי אני מודה שזה קצת קיצוני מדי לשים מייק-אפ רק בשביל ללכת לזרוק זבל או משהו כזה... אבל הקטע הוא שלא צריך לך להיות כ"כ אכפת שהפנים שלך "לא מושלמות" תאמיני לי כולנו סובלות מאותה תופעה בגיל ההתבגרות. אני אישית ממליצה מאוד על פודרה. זה נוח לשימוש, סופח שומן ומעניק מראה מאט לפנים. מאוד נחמד.

MaYo0sH

New member
חחח עד כמה שזה נשמע מצחיק...

יש לי בעיה דומה ....
אני מכורה לסומק!!
עד כמה זה נשמע מוזר, קשה לי לצאת מהבית בלי לשים שוב ושוב סומק ( אבל לא צריך להיות לך איכפת. אם את מרוצה מהעבודה שהמייקאפ עושה על הפנים למה לא להשתמש בו?

תוכנית גמילה!

קודם כל לגבי כתמים בעור , מייק אפ זה הפיתרון האחרון. אולי כדאי שתגשי לרופא עור לבדוק את הסיבה? אני לא חסידת המייק אפ ולדעתי אפילו חושבת שזהוא קצת מזיק בשימוש רב. לדעתי את הפכת להיות חסרת ביטחון בגלל המייק אפ ורק על זה מגיע לו שתשלחי אותו לקיבינימט! אולי מצא חן בעיניך המראה המושלם של עור הפנים אבל קחי בחשבון שלרובנו אין עור פנים כמו טוסיק של תינוק אפילו שהיינו מאוד רוצים! אז קודם כל תמצאי לך משהו אחר שיגביר לך את תחשות הביטחון במראה שלך, אולי איזה איפור עיניים שימשוך את תשומת הלב לעיניים , או גלוס מדהים וחוצמזה שלא יעבדו עלייך בחנויות יותר קחי איתך חברה שהיא לא "פראיירית". בהצלחה:)

למעלה