בעיה אישית....

GiliBi

New member
בעיה אישית....

שלום לכל חברי הפורום... אני גבר נשוי עם ילדה קטנהת חיי הנישואים שלי טובים ומאושרים וגם חיי המין טובים ואף מגוונים. העניין הוא שיש לי משיכה לגברים ולעינוגים מאחור ואשתי יודעת על זהת מה שהיא לא יודעת זה שיש לי גם פנטזיה להיות אישהת לקיים יחסים מלאים עם גבר כשאני האישה ואין לי מושג מה לעשות בנידון או איך בכלל לממש פנטזיה מסוג זה. חשוב לי לציין שאני מאוד אוהב את אשתי ואין לי כל רצון לפרק את הנישואים או המשפחה. אשמח לכל עצה שיש לכם על כל אחת מהבעיות, תודה מראש, גילי.

אורי 0

New member
ומה אשתך אומרת

על מה שהיא יודעת, כלומר על זה שאתה נמשך לגברים? את הפנטזיה הזאת מימשת? אם כן, היא ידעה? אם כן, איך הגיבה?

GiliBi

New member
בקשר לאשתי...

סיפרתי לה שהתנסיתי אבל זה היה לפני החתונה למרות שכבר היינו יחד, היא הבינה את הסקרנות(מה גם שההתנסות לא היתה מה שנקרא "עד הסוף") העניין הוא שבא לי קצת יותר והיא גם הסכימה לחדור לי עם דילדו אבל אני לא חושב שזה משתווה לדבר האמיתי למרות שעוד לא ניסינו ואנחנו ננסה בקרוב...

אורי 0

New member
איך היא מרגישה

עם הבקשה שלך לחדור אליך מאחור? כלומר לא אם היא הסכימה או לא, אלא איך היא קולטת את כל העניין? היא מודעת לאיזה תחושות "נשיות" שלך? דיברת אתה באופן כללי (לא עליך) על קרוס-דרסינג למשל? אני חושב שאם אתה לא רוצה לסכן את הקשר אתה, אל תעשה דברים עם מישהו אחר בלעדיה. כלומר יכול להיות שהיא תקבל את זה, אבל יותר נראה לי סביר שזה יסכן את הנישואין.

למעלה