הסיסמא היא גולשים של תפוז מהשטח. שעת חשיפת מיקום הכסף היא 15:00
א אהובהק New member 14/7/06 #1 בעיה - אני לא יכולה לראות את הרמז/ס הסיסמא - למרות שהפכתי את תפוז לאתר הבית. חולה על מבצעים. מה לעשות? תודה - אהובה
בעיה - אני לא יכולה לראות את הרמז/ס הסיסמא - למרות שהפכתי את תפוז לאתר הבית. חולה על מבצעים. מה לעשות? תודה - אהובה
ק קובי221 New member 14/7/06 #2 כי אין עכשיו סיסמא. סיסמא מתפרסמת מידי בוקר בשעה 9 בין הימים ראשון עד חמישי.
א אהובהק New member 14/7/06 #4 אני יודעת שהסיסמא היא בבוקר אני מנסה מספר ימים, וכלום יש לי אקספלורר 5 זה לא מספיק? *** שוב אני מקלידה על הקישור הרמז - התוצאה : מבקש שהוריד את תפוז כדף הבית לכבוד המבצע תפוז הוא דף הבית שלי עזרו לי...
אני יודעת שהסיסמא היא בבוקר אני מנסה מספר ימים, וכלום יש לי אקספלורר 5 זה לא מספיק? *** שוב אני מקלידה על הקישור הרמז - התוצאה : מבקש שהוריד את תפוז כדף הבית לכבוד המבצע תפוז הוא דף הבית שלי עזרו לי...
ק קובי221 New member 14/7/06 #5 האקספלויר מתאים לפי הנחיות תפוז. לא הבנתי מה התוצאה. יכול להיות שיש לך חוסם פופאפים?
S SARIT561 New member 14/7/06 #3 איך מתחברים לאתר של FLIX נכון שהססמה מחר אבל אני לא רואה בכלל את הססמה כתבו לי שזה באתר FLIX איך מגיעים לזה? בבקשה כתבו לי בבקשה.
איך מתחברים לאתר של FLIX נכון שהססמה מחר אבל אני לא רואה בכלל את הססמה כתבו לי שזה באתר FLIX איך מגיעים לזה? בבקשה כתבו לי בבקשה.
S sonic13 New member 15/7/06 #7 גם לי יש רמז עם הסיסמא היומית גם לי שי בעיה עם הסיסמא היומית כל פעם שאני לוחץ על הראה סיסמא זה לא מעביר אותי לשום עמוד אחר מה לעשות? ואני משתמש בפיירפוקס אולי להשתמש באקספלורר 7?
גם לי יש רמז עם הסיסמא היומית גם לי שי בעיה עם הסיסמא היומית כל פעם שאני לוחץ על הראה סיסמא זה לא מעביר אותי לשום עמוד אחר מה לעשות? ואני משתמש בפיירפוקס אולי להשתמש באקספלורר 7?