בעיה - אף נגר לא מוכן

simpleoo

New member
בעיה - אף נגר לא מוכן

תשמעו סיפור קצרצר - יש לנו מטבח שהגיע עם הדירה, ויש בו כמה וכמה צירים שחייבים להחליף - צירי בוכנת גז לדלת קלאפה, ציר-קפיץ לדלת מיקרוגל מתרוממת, ומסילות למגירות כבדות שכבר לא זזות (ואנחנו רוצים בלומושן). קיצר, פנינו לכמה נגרים, אף אחד מהם לא מוכן לעשות את העבודות האלו - כולם עושים פרצוף של "למה שאני אתקן אם אני יכול לבנות מטבח חדש"...ממש מאכזב. אין לנו למי לפנות. מישהו מכיר נגר או איש מקצוע טוב, שיהיה מוכן לעשות עבודות כאלו, ולא רק לבנות מטבח שלם? תודה רבה, OO

בינא

Member
היה רצוי שתגלה באיזה מקום בארץ...?

כדי שנדע על מי להמליץ לך.

simpleoo

New member
אופס, אנחנו התל אביבים לא זוכרים

שיש עוד מקומות מעבר לגבולות הירקון/איילון
סליחה, ותודה על תשומת הלב. קיצר, תל אביביים

איריסג

New member
תבדוק ביעד פירזול

נדמה לי שיש להם חנות ענקית ברח' קיבוץ גלויות - הם היבואנים של קסלבומר - שזו חברת פירזול גרמנית מקבילה לבלום - אולי הם יוכלו גם למכור לך את החלקים וגם להמליץ על מישהוא שיעשה לך את העבודה.

מה זה "בלומושן" ?

הכוונה למסילות של בלום ? אם כן זה מחייב שינוי של המגירה , וזה אכן מצריך נגר בכדי להקטין את המדפים .

simpleoo

New member
כן, אבל בגדול לא חייב להיות של בלום

יש לנו במטבח גם "אי" עם מגירות, שרגבה בנו בשבילנו, וגם שם הפירזולים מעולים. הדלת לא יכולה להיטרק, היא עוצרת בסוף ונסגרת באלגנטיות. דרך אגב, היינו היום בבלורן (יבואני בלום), והם לא מוכנים לדבר עם משתמשי קצה, רק עם נגרים - אצלם אפשר רק להתרשם - ולהשאר עם החידה - איפה מוצאים נגר שלא בורר עבודות?!

כן " בלום "פלצנים עד הסוף

נסה לשאול ב"הום סנטר" אולי הם יאותו לבצע לך את העבודה

simpleoo

New member
הום סנטר? המממ..אני גם חוטא בפלצנות

אני מוכן לשלם כסף טוב עבור איכות החומרים והעבודה....העיקר למצוא נגר אמין וחרוץ

לכאלו לא משתלם להתעסק בקטנות

אבל זה בסך הכל עבודה קטנה לא צריכה להיות עם זה בעיה

simpleoo

New member
אבל להום סנטר אין את החומרים

צירי בוכנת גז של דלת קלאפה מתרוממת (הצירים המקוריים היו של סליצ'ה, ואין להשיג אותם בארץ, דומיסיל מייבאים אותם, וזה דגם שלא קיים בארץ - הוא הגיע עם המטבח), מסילות למגירות כבדות מאוד, ציר-קפיץ לדלת מיקרוגל מתרוממת....נראה לך שבהום סנטר יש את הדברים האלו בכלל? תודה

mojoRAISING

New member
פלצנים הם לא.

פשוט הם לא רוצים לקחת את האחריות על דבר שהם לא יכולים.כלומר הם לא ימחרו מסילות לאדם לא מקצועי שלכאורה מתימר לדעת איך להתקין.כי במידה והוא עושה טעות והמסילות לא יעבדו בלורן לא ישלחו נגר..זה לא פלצנות אלה לקחית אחריות.כמה שידוע לי בלורן מעבירים קורסים וימי עיון לנגרים רק בכדי שיבינו ידעו טוב יותר את נושא התקנת הפרזול.

ליcות

New member
איפה ביררת? לפחות בבלורן באזור חיפה

לא היתה שום בעיה לקנות לבד פרזולים של בלום, גם "למשתמשי קצה". אולי שווה לך לבדוק זאת. בעלי היה אצל הספק בחיפה כמה פעמים, ומעולם לא אמרו לו שתהיה בעיה לרכוש פרזולים אם הוא לא נגר.

ריף36

New member
עשה בעצמך

לפי תיאורך נראה שאלו דברים שניתן לעשות לבד

ליל11

New member
יש נגרים לתיקונים כמו

ציון- 0522550733, אם לא תסתדראיתו, תחזור אלי, אתן לך עוד

למעלה