בעיה באייפוד

ארתור ב

New member
בעיה באייפוד

יש לי איפוד דיי ישן ויש לו בעיה בבטריה כניראה. אני מטעין אותו יום שלם והבטריה נגמרת תוך 10 דקות ואפילו פחות, אז אני מכבה ומדליק עוד פעם ואז הוא עובד עוד קצת ועוד פעם נכבה, ולאחר כמה פעמים כאלה הבטריה נגמרת סופית. שמתי לב שאין לאיי פוד ברגים, מה שאומר שכניראה אי אפשר לפתוח אותו ולהחליף בטריה. מה אפשר לעשות???

יאיר B

New member
לכל נגן ניתן להחליף סוללות

לא קיים נגן שלא ניתן להחליף לו סוללות. באיפוד אין ברגים בגלל שזה אל יפה. אפשר לפתוח אותו עם כלים ייעודיים. יש לך שני אפשרויות: 1. לתת את הנגן לידע והם יחליפו את הסוללה לחדשה. זה לא ממש זול (לא יודע דביוק כמה זה עולה). 2. להחליף לבד סוללה. אתה קונה ערכה (ברשת נמכרות הרבה ערכות כאלו) והיא מגיעה עם כל מה שצריך (סוללה, כלי לפתיחה וכל חומר אחר שצריך כדי להחליף את הסוללה). ברשת אפשר גם למצוא מידע ואפילו תמונות וסרטונים שמראים איך להחליך את הסוללה. זה בתנאי שהמכשיר שלך לא נמצא באחריות.

weird dust

New member
דווקא ברשימות האתרים שנתתי לך היו 2

אתם לא יודעים אבל הרבה מאוד מהקישורים אלו קישורים שאני אספתי במשך הרבה זמן ולא היה לי כוח להתעסק איתם. ברגע שמישהו היה צריך משהו ההיתי פשוט מוסיף את הקישור לפורום וגם קישור לקישורים של הפורום. (גם יאיר הוסיף קישורים משלו אבל אני כרגע מדבר על הקישורים שאני נתתי לו ברשימה). בכל מיקרה, יש אתר אחד בסי נט שמראה איך מחליפים ויש חנות אחת שלדעתי שולחת לארץ. בידע החלפה עולה בערך 500 שקל.

weird dust

New member
כן, או לפחות משהו באיזור

זה על פי עיקרון באמריקה זה עולה 99 דולר, תוסיחפו מע"מ ותסיפו רווח מעבדה 500 שקל פחות או יותר.

למעלה