בעיה באייריבר H320

m a n d e

New member
בעיה באייריבר H320

חילקתי את המוזיקה שלי לארבע תיקיות על פי סוגים מוזיקה (אנגלית, עברית, מהעולם) ובתוך כל תיקיה יש תתי תיקיות לפי שמות זמרים. עד הכל מצויין. איפה מתחילה הבעיה? בכל פעם כשאני מוסיפה מוזיקה כל הדברים מתבלגנים לי. במקום 4 תיקיות שמחולקות לפי סוגי המוזיקה השונים מופיעות לי יותר תיקיות, (היינו כאילו שתתי התיקיות יוצאים למסך הראשי) במקום לראות רק ארבע תיקיות מופיעות יותר, כל פעם משהו אחר. בתוך התיקיות החדשות שצצות יש לפעמים שיר אחד ולפעמים שניים לפעמים כל האלבום, ובכל פעם אני צריכה לעשות סדר ולהחזיר את הקבצים הסוררים פנימה למקומם וזה די מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה עושים עם זה? האם זה משהו בהגדרות? בתוכנה? כל עזרה תתקבל בברכה

weird dust

New member
זה מחולק לפי הטאגים או לפי תיקיות?

למה אם זה מחולק לפי בסיס נתונים (כזה של זמר אלבום וכ'ו) זה פותח לפי הטאגים. אם זה מחולק רגיל כמו במחשב לא אמורה להיות בעיה שכזאת.

m a n d e

New member
לא כל כך הבנתי למה הכוונה

מה שיש לי באייריבר זה תיקיות ממש כמו במחשב, ואני פותחת את התיקיות דרך תפריט FILE. בכל פעם שאני מורידה מוזיקה אני מסדרת אותה בתוך התיקיות לפי מה שאני רוצה. בהתחלה למשל קיבצתי בתיקיה של אמן מסוים כמה תיקיות לפי אלבומים של אותו האמן. בהמשך ראיתי שכשאני שומעת ברצף אז הנגן מדלג על תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, אז יצרתי לכל אלבום או מקבץ שירים תיקיה בתוך התיקיה הכללית (עברית, אנגלית וכו')

gt-master

New member
איך את מוסיפה מוסיקה?

אם זה בעזרת מדיה פלייר אז זה הגיוני כי הWMA פותח תקיות לפי שם אומן, שם אלבום ושם השירים,גם אם את מעבירה שיר או שניים מהאלבום.

m a n d e

New member
אני מוסיפה בעזרת מדיה פלייר או גריר

ה של תיקיות שנמצאות כבר בפורמט MP3. נכון שאוטומטית זה פותח תיקיות חדשות, אבל אז אני עושה לזה שינוי לפי מה שאני רוצה, וזה מסתדר. רק כשאני שוב מחברת ומעבירה מוזיקה חדשה זה מתלבגן מחדש. יש אפשרות להימנע מהבלגן? נניח להעביר שירים בדרך אחרת?

gt-master

New member
ככה>>

אם את רוצה לשמור על סדר שלך ולא סדר הגיוני דוקא של WMA שזה אומר חלוקה של מוסיקה ע"פ אומן>אלבום,את חייבת להעביר את המוסיקה שלך בצורה ידנית זאת אומרת העתקה והדבקה של שירים בתוך תקיות רצויות. לא מתוך המדיה פלייר אלה דרך סייר הקבצים: המחשב שלי >המסמכים שלי>תקיית המוסיקה>בחירת הקבצים >>>המחשב שלי>שם הכונן שמזוהה עם ה H320>בחירת תיקיה רצויה>>והדבקה. את יכולה פשוט לפתוח בשני חלונות נפרדים ולגרור מהמחשב ל H320.זה היתרון הגדול של המכשיר .

m a n d e

New member
הבנתי, אני אנסה.

עד כה העברתי בגרירה קבצים שכבר היו בפורמט המתאים, והמרתי דרך המדיה פלייר מדיסקים. אני מבינה למה מלכתחילה החלוקה לקבצים מתבצעת כפי שהיא, מה שלא ברור לי הוא למה החיבור למחשב מבלגן קבצים שכבר סודרו. אבל אני אנסה להעביר רק דרך גרירה ולא דרך המדיה פלייר ואני מקווה שזה יסתדר. תודה

למעלה