בעיה באיי סי..

בעיה באיי סי..

ידידה שלי נתקלה בדבר מוזר התקינו לה מחדש את האיי סי חלונות השיחה שלה צרים אין לה אפשרות לשנות את הגודל ע``י משיכת המסגרת הבעיה היא רק לאורך הרוחב בסדר.. יש למישהו מושג למה? איך? ומדוע? והכי חשוב איך אפשר לשנות את גודל החלונות למצב נורמאלי? ליטון

גם אני יכול לפתור בעיות ...

אז ככה ... אני חושב שידידה שלך התרגלה להתכתב בSplit Screen ושהיא התקינה את האיי סי קיו מחדש ... אז זה התקין לה את זה עם Msg Mode כי בMsg Mode אי אפשר למתוח את הגודל של החלון שיחה .. כל מה שעליך לעשות הוא פשוט לשנות את זה ל.. Split screen מקווה שעזרתי .. :) יום נפלא

eYaL

New member
סליחה שאני נדחף.. 8-p

עושים זאת ע``י קליק על כפתור MSG MODE כאשר מתקבלת הודעה חדשה או כאשר שולחים הודעה. eYaL

eYaL

New member
מממ..

יו יש לך פרסומות למטה..חיחיחי...(-: eYaL

לא .. :)

אני מתכתב בSplit Screen ואין בזה פרסומות ... שיניתי את זה כדי שאני יוכל להראות לה איך משנים. בכל מקרה .. השאלה הזאת פשוט דרושה עכשיו, אפשר להוריד את הפרסומת הזאת ?

eYaL

New member
אז זהו..שכן..(-:

אפשר..צריך לשחק קצת עם כמה קבצי DLL ולערוך שורה אחת ברג`יסאטרי. eYaL

אממ.. אני יכול להביא לינק.

שמסביר יפה איך להוריד את הפירסומות.. אבל.. לא יודע כמה זה ממ...``חוקי``.. אז אוותר.. אה.... וזה לא פותר את הבעיה.. היא במסך מפוצל.. אבל היא כבר התרגלה לרעיון.. אז שיהיה לה לבריאות.. בכל אופן.. תודה.. ליטון.. אייל??????? שמת לב שבזמן האחרון אני לא מעביר לך מתחת לשולחן? נחש למה? אני מתגעגע לרובוט שלייייייייי :) שבת שלום ליט

למעלה