בעיה באי ריבר

maccabigal

New member
בעיה באי ריבר

קניתי נגן אי ריבר ifp795 בפרטים שלו כתוב שהוא קורא עיברית. ואני באמת רואה את השם של השיר באותיות עבריות הבעיה היא שהן הפוכות (מהסוף להתחלה)...ניסיתי לחפש פיתרון באתר שלהם ולא מצאתי. אולי לא חיפשתי טוב תודה לעוזרים גל

יאיר B

New member
זו לא בעיה - ככה זה

כמעט כל הנגנים שתומכים בעברית - בעצם תומכים בעברית הפוכה (עברית קשה שפה
). כדי לראות את שמות השירים בעברית כמו שצריך על הנגן - צריך להפוך את שמות הקבצים על המחשב. ניתן להשתמש לצורך כך בתוכנה "הפוך על הפוך" (חפש בגוגל). שים לב: ההמרה תתבצע ידנית לכל קובץ!

maccabigal

New member
חייבת להיות דרך אחרת

אין איזה קובץ תומך עברית שאפשר להוריד לנגן? חייבת להיות דרך אחרת לפתור את זה

יאיר B

New member
אין דרך אחרת

ישראל היא מדינה שאפילו לא מופיעה על הגלובוס. בשביל שוק כל כך קטן - לא ממש שווה לפתח עברית (פיתוח = כסף). זה פשוט לא משתלם לחברה. אולי כשמדינות ערב יתחילו לקנות נגנים - אז יהיה כדאי לטפל בתמיכה בשפות מימין לשמאל (שם יש שוק גדול יותר מאיתנו).

stardust19

New member
יאיר תאר לעצמך איך יראה שם של שיר

בערבית...הנגנים הג'נריים בטח יהפכו לנגנים בעלי 4 שורות ב LCD ....חחח

יאיר B

New member
יש נגן מסויים שיש לו עברית מלאה

זו עברית שפותחה במיוחד עבורו ע"י היבואן שלו (חברת טופ טכנולוגיות). המדובר הוא בנגן ג'נרי שחור רגיל (תוכל לראות בקישור הראשון). אממה? החברה לא מוכנה לשחרר את העידכון לעברית באתר שלה (תראה בקישור שני). הם שומרים אותו לעצמו. היה לי ויכוח עם מישהו לפני שבועיים על העניין הזה. הוא טען שתוך שבוע זה יגיע לP2P (אני עוד לא שמעתי על זה ברשתות).ואגב, גם באתר של ארגוטק אין את העידכון לעברית (ובכלל לא מוזכר עברית, לכן אני מאמין שזה עידכון פרטי של היבואן, אולי בתאום עם ארגוטק, לא יודע). אולי אם יהיה די לחץ על ארקדיה - הם יפתחו דבר כזה (הם כל הזמן טוענים שאוטוטו איריבר העולמית יוציאו עדכון לעברית - וכל פעם זה נדחה בכל מני טוענות שונות ומשונות). אגב, אני לא מבין ערבית, אז אני לא יודע איך יראה המסך (יש מילים ארוכות בערבית?).

stardust19

New member
הבנאדם הולך על IRIVER....

עד כמה שידוע לי , ובתור אחד שכתב כמה אימיילים לחברה עצמה ולארקדיה, לא תהיה עברית בזמן הקרוב...כל מיני סיבות שונות ומשונות ...לכו תדעו

למעלה