בעיה באפטר אפקט

erezb1

New member
בעיה באפטר אפקט

אני עובד עם win2000pro על אפטר אפקט 6 ויש לי בעיית רינדור. אני מכין קטע של שתי שניות, תוחם את האיזור ולוחץ על 0 בצד ימין של המקלדת (RAM preview). אני מקבל הודעה ש: After effect error: RAM preview needs 2 or more frames to playback ה- image cache size=60% ה- maxinum memory usage=120% לא יודע מה הבעיה, קובץ דיי פשוט, שכבת רקע ושכבת טקסט עם אפקט, זה כל הסיפור. אם מישהו נתקל או מכיר פתרון, בבקשה שיחלץ אותי. תודה ארז

erezb1

New member
מישהו ?

אני ממש לא יודע איך להתגבר על הבעיה. גם אחרי פירמוט (מסיבה אחרת), האפטר 6 עדיין מתנהג ככה. אותן הודעות על מסחור בזכרון RAM

ליגי

New member
לפי תיאור הבעיה נראה

שהתוכנה דורשת פשוט יותר פריימים לרינדור, נסה לרנדר לפחות 7 שניות לפני הקטע עם האפקטים.

erezb1

New member
על זה לא חשבתי

ניסיתי לתת יותר פריימים אחרי. אבל אם זה כן יעבוד (אני לא בבית כרגע), מה עושים אם האפקט נמצא בתחילת העריכה ? בכל מקרה, תודה על הכיוון חשיבה ואני אנסה יותר מאוחר ואדווח ארז

ליגי

New member
אם האפקט נמצא בתחילת העריכה

אז תשים קטע ריק (ז"א קטע בלאק יש אופציה כזאת) ותמשיך לפי ההוראות ותתקשר אלי בבוקר.

erezb1

New member
תמיד זה קורה לי

אני נתקל בבעיה ומספר, ברגע שמישהו נותן פיתרון, הבעיה נעלמת. אם אני אתקל בבעיה בעתיד, אני אנסה את הפתרון הזה וכמובן שאכתוב אם עזר או לא. בכל מקרה המון תודה ליגי ויום כתום ארז

erezb1

New member
טוב, חזרנו אחורה

ניסיתי את העניין עם הזזת האפקט כמה פריימים קדימה, כך שהסרט יתחיל נקי, אבל זה לא שינה כלום, העלתי את ה-image Cache size ל-80% ואת ה-max memory usage ל-160%, אבל לא דובים ולא דובות, האפטר עושה לי צרות. בבקשה שמישהו יחשוב על פתרון מקורי לתקלה, אני תקוע עם העניין. תודה רבה ארז

טל רום

New member
כמות הזכרון הפיזי

פריויו על פי ראם נתמך באפטר אפקטס אך ורק על ידי כמות הזיכרון הפיזי שיש לך לכן מומלץ להוריד את רזולוציית הצפיה לחצי ואת הגודל ל- 50% וכך תוכל לראות פי 2 יותר מעכשיו טל

erezb1

New member
קצת נתונים

הזיכרון שיש לי הוא 512Ram DDR 400mHz לא יודע אם זאת הבעיה. אני כבר עברתי לחצי רזולוציה, ונראה לי שאני אנסה לחזור לגירסה 5.5 ונראה איך המחשב יגיב.

למעלה