בעיה באתר תפוז

eilong

New member
בעיה באתר תפוז

אני לא יודע אם זה קשור אבל האתר הראשי של תפוז לא נפתח לי בכלל... אני מחכה אפילו כמה דקות והמסך נשאר לבן (חוץ מהכפתורים של אקספולרר כמובן) שאר הדברים פועלים. מה שכנראה אומר שהבעיה בשרתים של תפוז, האם זה רק אצלי? תודה אילון

eilong

New member
לא... עדיין לא...

לא עבד הוא פותח כאילו אבל כלום לא מופיע... יש לציין שבפעם הראשונה שבאתי לבלוגים זה עבד

F00D Is G00D

New member
ממממ

זה בעיה אצל וממש לא קשור לבלוגים, אבל בוא ננסה משהוא בתוך דפדפן איכספלורר תלחץ על "כלים" ואז על "אפשרויות אינטרטנט" "נקה היסטוריה" "מחיקת קבצים" ואז סימון V על ההודעה ואישור "מחיקת קבצי cookie" לחיצה על אישור "החל" "אישור" סגור את הדפדפן והפעל מחדש... עזר?

eilong

New member
נאדה :(

ממש מוזררררררררררר אולי וירוס או תולעת? התקנתי נורטון 2004... וכלום.... הוא מחק בעצם איזה שתי קבצים xi.exe אומר לך משהו? (אולי הוא רק תיקן... לא יודע)

F00D Is G00D

New member
ניסיון אחרון

את מחפשת במחשב (התחל, חיפוש) קובץ בשם HOSTS (לא HOSTS.ICS) את עושה לו פתיחה באמצעות בוחרת בפנקס רשימות כל מה שאחרי השורות # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost את מוחקת! ואז שומרת את זה! רק מה שכתוב אחרי זה

למעלה