בעיה בבחירת אתר פוקר לשחק בו

emilkay

New member
בעיה בבחירת אתר פוקר לשחק בו

שלום לכם אנשים טובים, אני חדש כאן אז סליחה מראש על הבורות. עד לא מזמן הייתי משחק און ליין בפוקרסטארס אך לאחר שנגמר לי הבנקרול לא יכלתי להוסיף כסף עקב מדיניות של ויזה שלא לעבוד עם אנטופיי. לאחר כמה זמן של שעמום מוחלט החלטתי לנסות את האתר its real poker אך שם אין מספיק חדרי פוקר,טורנירים וכו'. יש לכם איזה שהוא רעיון לעקוף את המדיניות הנוקשה של ויזה כאל כך שאני אוכל לשחק בסטארס או בפול טילט או באתר אחר לפי המלצתכם??? תודה לכם

emilkay

New member
ממש לא רע

הבעיה היא שויזה כאל כבר לא עובדים איתם ולכן אין לי אפשרות אחרת להפקיד.

PT1982

New member
אני יודע...

שבסטאן גיימס תוכל להפקיד דרך הכרטיס הזה שקונים בכל הפיצוציות...תבדוק את זה

emilkay

New member
תודה אבל

אני מעדיף אתר יותר מוכר למרות שאני מכיר את האתר הזה אני מחפש דרך לחזור לפוקרסטארס או פול טילט ואם יש למישהו פה הצעה להפקדה שונה מאנטרופיי באתרים הללו אני אשמח.

shaywh

New member
אם אתה לא משחק על סכומים גבוהים

ולא נרשמת עדיין לפוקר סטרטג'י אתה יכול להירשם, דרך הלינק שלי כאן- http://www.pokerstrategy.com/uMXA2J או דרך כל לינק שמתחשק לך. מבחינתך אין הבדל. אתה תקבל חמישים דולר בתור התחלה יחד עם חמישים דולר בונוס. מה שאתה צריך לעשות בשביל זה זה לקרוא את המאמרים ולענות על השאלון שלהם. אישית אני ממליץ לא לחפש קיצור דרך בשלב הזה כי ככה אפשר ללמוד קצת איך שורט סטאק משחק שזה דבר שנתקלים בו הרבה בשולחנות. ולא לשכוח להכניס בזמן ההרשמה לפול טילט את הקוד של סטרטג'י אחרת זה לא יעבוד. בקשר להפקדה, בימים הקרובים אני אנסה בעצמי, אם אני אעלה על איזה דרך אני אפרסם. אולי אחד מהאתרים שהם עובדים איתם עובד עם פיי פאל או משהו דומה.

למעלה