בעיה בבלוג....

אווזונת

New member
בעיה בבלוג....

אמממ אני משום מה לא מצליחה לראות את רשימת מקבלי העידכונים לבלוג שלי...מדוע? ואיך אפשר לפתור זאת?

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

דפדפן, סוג דפדפן, צילום מסך, תיאור קצת יותר מפורט של הבעיה (מה בדיוק מופיע כשאת לוחצת על הקישור לצפייה ברשימת מקבלי העדכון)? מתי הבעיה התחילה, האם התקנת איזו תוכנה מאז שהבעיה התחילה (או אולי זה היה ככה מתחילת השימוש בבלוג...) כל הדברים הנ"ל יכולים לעזור בפתרון הבעיה בנוסף בדקי שלא מופעלת אצלך תוכנה שחוסמת pop-up

אווזונת

New member
פרטים....

סוג דפדפן :אקספלורר האחרון שיש תארו מפורט של הביה.....אני יודעת שאנשים נרשמו לקבלת העידכונים ידיד שלי גם שלח לי את המייל שנשלח אחרי שמבקשים לקבל את העידכונים גם שלח לי צילום אחרי שלוחצים על הלינק ומשום מה הוא מקבל עידכון אבל אני לא רואה אותו ברשימת מקבלים אותו ועוד רבים.... כלוחצים על הלינק נפתח חלון והוא נשאר ריק ניסיתי גם להכניס את המייל שלי ועדיין נשאר ריק.... מה עושים

De-Panther

New member
את צריכה לדעת מה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מספר הבלוג שלך ואז תכתבי אותו בסוף הכתובת הזו ותכנסי אליה http://www.tapuz.co.il/blog/showBlogSubscribers.asp?BlogId= כדי לדעת מה מספר הבלוג שלך תכנסי לדף העריכה הראשי(איפה שכותבים את כל הרשומות\פוסטים) תלחצי על לחצן ימני של העכבר כשאת נמצאת איפשהו בעמוד ואז מאפיינים יהיה כתוב לך בסוף שורת הכתובת את מספר הבלוג

למעלה