בעיה בברקס הידראולי

dh madness

New member
בעיה בברקס הידראולי

שלום יש לי ברקס הידראולי Hayes el camino והמהלך של הידית משתנה כל הזמן. הלחיצה נעשית קצרה עד שהברקס פשוט ננעל וכל איזה חצי שעה של נסיעה אני צריך לכוון אותו עם האלן (בתמונה רואים שאפשר לכוון בלי מפתח אבל אצלי צריך מפתח.)

bigwave2000

New member
אני לא בטוח שזה רעיון טוב

כי בעתיד הוא ירצה לשנות את מרחק הידית הוא לא יוכל

bigwave2000

New member
שמע

אולי עם הזמן כשהרפידות נשחקות או כל מיני דברים הוא יצטרך להזיז טיפה לפה או לשם. או עם הוא מוכר אותם למישהו שהאצבעות שלו ארוכות/קצרות יותר.

danGlus

New member
לוקטיט זה לא דבק שלוש שניות

בדר"כ שאומרים לוקטיט מתכוונים לדבק ברגים שמונע פתיחה עקב רעידות. זה נכון שיש כול מני סוגים - אבל משתמשים בסוג שמאפשר לפתוח את הבורג (עם קצת יותר מאמץ) אני לא יודע איך זה בהייס - אבל, לפחות בשימנו למידת שחיקת הרפידות אין השפעה.

dh madness

New member
הבורג זה לא מה שזז

אני שם את האופנים במחסן ויום אחרי זה הידית פשוט נעולה (גם הרפידות) ולא זזה. אז הבורג לא זז מעצמו שהאופנים במחסן

רמי לשם

New member
הבעיה היא בנוזל הבלמים

הייז, כמו אויד, משתמשים בנוזל דוט 4 שהוא רגיש לחום ומתרחב בטמפרטורות גבוהות. אני משער שבמחסן לא מקורר די חם והתפשטות הנוזל גורמת לסגירת הקליפר. קובי יבואן אויד החליף את הדוט 4 בדוט 5 והבעיה נפתרה.

יכול להיות שהבורג

קטן מידי. זה קרה לשכן שלי עם מעצורי V שהוא כיוון ובכל פעם הבורג קפץ קצת החוצה. זה כנראה "פאק" ביצור אז תנסה לשים בורג טוב מחנות לציוד טכני או משהו (לא של אופניים) זה בורג 4 מ"מ לא? הוא שם בורג אלן נירוסטה 4 מ"מ שעובד מצויין שווה לנסות

למעלה