בעיה בדף עסקי

רפאל 64

New member
בעיה בדף עסקי

אני עובד עם פייסבוק בעברית ומשתמש בדפדפן כרום. אני מנהל דף עסק. עד כה כשהייתי נכנס לדף העסק היתה מופיעה בסרגל הכלים של פייסבוק לשונית הפרופיל של דף העסק ולצידה לשונית נוספת "דף הבית". לשונית דף הבית מאפשרת לראות את ציר הזמן של הדף ואילו לחיצה על לשונית הפרופיל מאפשרת לראות רק את הפרסומים של הדף. נכון לעכשיו 2 הפונקציות האלה לא עובדות. כאשר אני נכנס לדף העסק הלשוניות בסרגל הכלים נשארות של הדף האישי שלי וכל לחיצה על אחת מהן מחזירה אותי לדף האישי שלי.
אשמח לתשובות.
ד.א. הבעיה קיימת גם באקספלורר.
מערכת הפעלה ווינדוס 7.

shoosh2607

Member
מנהל
לא ממש הבנתי את הבעיה

אתה רוצה לעבור לדף? להגיב בתור הדף?

רפאל 64

New member
אז ככה...

עד לפני כמה ימים כאשר הייתי עובר לדף העסק הייתי מקבל מסך כמו בתמונה 1.
בסרגל הכלים, למעלה משמאל (מוקף באדום) יש לשונית עם תמונת הפרופיל של הדף, לחיצה על הלשונית הייתה מעבירה אותי לפוסטים שהדף פרסם. לחיצה על לשונית דף הבית שנמצאת משמאל הייתה מעבירה אותי לציר הזמן של דף העסק עם כל הפידים של דפים.
נכון להיום כאשר אני נכנס מהדף הפרטי שלי לדף העסק אני מקבל מסך כמו בתמונה 2. הלשונית הימנית שבעבר נשאה את תמונת הפרופיל של העסק נושאת עכשיו את תמונת הפרופיל של הדף הפרטי שלי, ולחיצה עליה מחזירה אותי לדף הפרטי. גם לחיצה על לשונית דף הבית מחזירה אותי לדף הפרטי ולא מציגה את ציר הזמן של דף העסק.

shoosh2607

Member
מנהל
קיבלת את השינוי מאוחר יחסית

אז ככה -
מתחת לסרגל הזה, יש סרגל משני שהמילה דף מסומנת עם קו כחול.
זה מראה לך את מה שקורה בדף.
בנוסף, במשולש הקטן למעלה משמאל (ליד המנעול) יש אופציה השתמש כ... ושם אתה יכול להגיב בתור העסק.

למעלה