בעיה בהדלקה של UX50

erezerez1

New member
בעיה בהדלקה של UX50

לא תמיד המקשים החמים מפעילים וגם לא תמיד כפתור ההפעלה משמאל מפעיל. לפעמים זה מופעל ומיד מגיעה הודעת HOLD והמסך נכבה. זה נראה שה-HOLD מונע את ההפעלה. יכול להיות שזו איזה הגדרת אבטחה? יש למישהו רעיון?

yoovee

New member
ה-HOLD אכן נועד למנוע את ההפעלה ../images/Emo8.gif

אין לי UX, אבל זה מן הסתם כמו ב-TH שלי וזו בדיוק הכוונה ב-HOLD: המסך מוחשך, נורת ה-POWER פעילה, אבל הכפתורים לא יפעילו את המכשיר. למה תצטרך מצב כזה? חסכון בסוללה בעת שמיעת מוסיקה למשל...
לכפתור ה-POWER יש שלושה מצבים, כשקיצון אחד זה ה-HOLD, וקיצון שני הוא קפיצי (הכפתור חוזר לאמצע - כך ב-TH55 שלי כאמור) וזו ההפעלה הרגילה שאתה רוצה. הכיבוי ע"י לחיצה לאותו צד קפיצי, ושים לב שהכפתור באמצע גם כשהמכשיר מכובה אם אתה רוצה שכפתורי חומרה אחרים יוכלו לעורר אותו.

udifpalm

New member
מטרת HOLD

למנוע הפסקה לא רצונית של תוכנת ה- MP3 כשאתה מפעיל אותה ושם את המכשיר בכיס. לא תרצה שכל דבר שיזוז בכיס ילחץ על כפתור ויעיף את התוכנה. ב- UX-50 מצב HOLD במוצע ע"י הרמת כפתור ההפעלה כלפי מעלה. מצב כיבוי רגיל מבוצע ע"י לחיצת אותו כפתור כלפי מטה (מצב קפיצי). מצב כיבוי תאורת מסך אחורית מבוצע ע"H לחיצה קפיצית ארוכה כלפי מטה. לחיצה ארוכה נוספת תחזיר את התאורה. מצב זה נועד בתאוריה לחסוך בחיי הסוללה אבל בפועל לא ניתן לראות משהו על המסך, גם לא באור שמש בחוץ. בכל מקרה על הכפתור הנ"ל במכשיר מופיעים שני חיצים, עם כתובת HOLD ו-POWER בכוונים הנכונים.

למעלה