בעיה בהורדת דיסני פלוס

mayaz2012

New member
היי נרשמנו לשירות של דיסני פלוס דרך יס.
יש לנו טלוויזיה חכמה lg
הבעיה שאני נכנסת לחנות של lg האפליקציה של דיסני פלוס לא מופיעה , הבנתי שאולי בגלל שהטלוויזיה לא חדשה.
אין אופציה להוריד בכל זאת? נראה לי הזוי שאת כל שאר האפליקציות האחרות אפשר ואת דיסני לא.
תודה מראש!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש לנו טלוויזיה חכמה lg
הבעיה שאני נכנסת לחנות של lg האפליקציה של דיסני פלוס לא מופיעה , הבנתי שאולי בגלל שהטלוויזיה לא חדשה.
אין אופציה להוריד בכל זאת? נראה לי הזוי שאת כל שאר האפליקציות האחרות אפשר ואת דיסני לא.
תודה מראש!
לנסות מפה
המכשיר אמור להופיע הרשימת המכשירים התואמים , אם לא אז יש סיכוי שצריך סטרימר תומך..לא סביר כי היא כבר חכמה..

nisso167

Member
מנהל
לנסות מפה
המכשיר אמור להופיע הרשימת המכשירים התואמים , אם לא אז יש סיכוי שצריך סטרימר תומך..לא סביר כי היא כבר חכמה..
LG לא עובדת עם אנדרואיד. ל-LG יש מערכת הפעלה משלה. אבל עד כמה שידוע לי, אז יש להם את אפליקצית דיסני כי הבת שלי, שיש לה טלביזית LG צופה כבר בדיסני. גם לנו יש LG ויש את דיסני אלא שלא נרשמנו אליה. :)

nisso167

Member
מנהל
יש לנו טלוויזיה חכמה lg
תודה מראש!
ניסית לערוך חיפוש לפי השם העברי או הלועזי?

nisso167

Member
מנהל
יש לנו טלוויזיה חכמה lg
תודה מראש!
אם אינני טועה, אז לשלט של LG משנת 2020 צפונה יש כפתור יעודי לדיסני כמו לנטפליקס.

למעלה