בעיה בהורדת מנדרייק.....

lunarbat

New member
בעיה בהורדת מנדרייק......./images/Emo53.gif../images/Emo29.gif

אני מנסה להוריד את מנדרייק 8.1 אבל לא משנה באיזו תוכנת הורדה אני מנסה להוריד, הלינוקס מתעקש לרדת דרך הורדת ווינדוס רגילה. אני פשוט לא מצליחה להוריד בתוכנות אחרות(download accelerator,flashget,mass downloader). כל זאת משום שבתוכנות הנ"ל ניתן לחדש הורדה מן המקום שהופסקה,אנא עיזרו לי.

הראל

New member
אם את גרה במרכז ../images/Emo39.gif

אם את גרה במרכז הארץ (תל אביב והסביבה). אז אין בעיה. אני יכול לתת לך את שלושת הדיסקים צרובים ומוכנים. אם לא. ניתן לחשוב איך אעביר לך אותם.

beitar

New member
אני הורדתי דרך גט רייט ללא שום בעיה

אבל אם מבקשים עזרה לא ניתן ? אפשר תמיד להעתיק את הלינק של ה ISO לקליפבורד (כלומר עם כפתור ימני על הלינק, וב"מאפיינים" יש את ה הלינק של ההורדת ISO, צריך לסמן את הלינק ולהעתיק. מה שנותר זה להדביק אותו לגט רייט: File>>Enter new URL ולהדביק לשם כל ידי קונטרול וי. ותודה לביל גייטס.

lunarbat

New member
חבריה תודה....../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

בקשר למרכז:אני בהחלט לא מאיזור המרכז,תודה על ההצעה הנדיבה אבל אני מעדיפה להוריד בכוחות עצמי. לבית"ר:תודה על העצה אבל אני לא משתמשת בגט רייט.אני אנסה את עצתך בתוכנות שציינתי קודם. לכל מי שיש פתרונות נוספים אשמח לקרוא אותן פה. באהבה---->lunarbat

Rul3R

New member
פתרון נוסף

הזכרת את תוכנת פלאשגט, בתוכנת פלאשגט תלחצי F4 תכניסי את הכתובת המדוייקת של הקובץ iso שאת מורידה, לחצי אישור, וזהו.

lizard

New member
מאיפה את מנסה הוריד ?

אם תרצי אני יכול לשלוח לך בדואר את הדיסקים. מיכה

הראל

New member
אני עושה טיול ../images/Emo143.gif

מכיוון שאני מובטל (בארץ, בחו"ל אני מטפל בכמה שרתים). ופתאום, לצערי הרב הציעו לי עבודה. נזכרתי שמזמן לא טילתי. ומכיוון שבני בחופשת סימסטר. החלטנו לטייל בשבוע הבא מממטולה עד אילת. כנראה שנעלה לאורך מישור החוף עד ראש הנקרה, משם למטולה. ממטולה דרך הבקעה והערבה עד אילת. מאילת לכרם שלום לאורך כביש הגבול עם מצרים. ובחזרה הביתה. הטיול יארך כמה ימים. עם "זיגזגים" למקומות מעניינים. אבל אם מישהו לאורך הדרך צריך mandrake 8.1 כולל כל העדכונים ... אני מתכונן לצרוב את כל הרביעיה (3 להתקנה, ואחד לעדכונים ותוכנות נוספות). ולחלק למי שרוצה לאורך כל הדרך ..... רק תגידו כמה עותקים אני צריך לקחת ... בין כה וכה נתקעו אצלי איזה 100 מדיות לצריכה. ולא אקח כסף יאללה .. מי רוצה ???

beitar

New member
הראל, רואים שאתה אוהב את לינוקס.

כמה משמח שיש גם מבוגרים ביננו שאוהבים את המערכת... אני חושב שלפחות תגבה עלות של הצריבת דיסקים... אתה לא צריך לממן לאנשים את עלות הדיסקים.... ועוד משהו, לפחות אתה מנצל את ה"חופשה" שנכפתה עליך למטרה חיובית של טיול ברחבי הארץ הכי בעולם לדעתי...

הראל

New member
לא אוהב את "העדר" ../images/Emo61.gif

כבר טיילתי כמעט בכל העולם. טוב, זו לא חוכמה, אני זקן
ובקשר ללינוקס. אני שונא את "העדר" כשכולם הולכים כמו כבשים, הראש למטה, האחד בתחת של השני ...

אתה יכול לקחת גם אותנו ??

תארגן טיול של אנשי לינוקס ... מדורה עם קפה שחור .. שיחות על שרתים וקינפוגים עד 3 לפנות בוקר .. שווה, לא ??

הראל

New member
קצת קשה ../images/Emo9.gif

קצת קשה לי "להרכיב" את כולם יחד על האופנוע

beitar

New member
נראה לי אתה עובד על כולנו בעיניים.

ואתה לא כל כך זקן כמו שאתה עושה את עצמך...

levylior

New member
מה צריך להיות בת ....?

מה צריך להיות בת ביכדי ליזכות לתגובות ? כמה שורות למטה היתה לי בידיוק אותה בעיה !!!

הראל

New member
מצטער. לא שמתי לב ../images/Emo7.gif

אבל. אם עדיין יש לך בעיה. אותה הצעה שהצעתי לה. בתוקף גם בשבילך

למעלה