בעיה בהורמון

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בעיה בהורמון

הי חברה היום לא נסעתי ללימודים, במקום זה שרפתי את היום אצל רופאת נשים. זה כבר שלושה חודשים שאני לא מקבלת מחזור ובהתחלה חשבו שזה בהשפעת הסטרואידים. בכל אופן, רופאת הנשים ערכה בדיקת דם שגילתה בעיה באחד ההורמונים שקשורים לבלוטת יותרת הכלייה. היא הפנתה אותי לאנדוקרינולוג להמשך בירור. כמו כן היא אמרה שיכול מאוד להיות שזה מה שגורם לי לל"ד גבוהה ושזה כנראה לא מהלופוס. אני לא יודעת אבל אם הבעיה בהורמונים נובעת מהלופוס ואם אני יכולה לקחת גלולות?

gaia20

New member
אני לא בטוחה שאני מבינה הרבה

בהורמונים אבל דבר אחד אני כן יודעת- אסור בשום פנים ואופן לחולי לופוס לקחת גלולות!! אם אני לא טועה זה יכול ליצור לך קרישי דם לא נחמדים, חס וחלילה אחד כזה מגיע לראות...תסחיף ראות- אני לא היתי רוצה להסתבך עם אחד כזה... בקשר לבעיה שהתפתחה אצלך- נראה לי שלאבא שלי(ז"ל) היתה גם בעיה באיזשהי בלוטה, ורק בשביל שאני אדע- מדובר בבלוטת התריס אצלך? או שאת מדברת על משהו אחר? בכל מקרה גם לו היתה בעיה בלחץ דם וגם ירידה דרסטית במשקל. אני מקווה שאנחנו מדברות על אותה בלוטה. גאיה.

ל3

New member
זה לא בלוטת התריס

אצלי מדובר בבלוטת יותרת הכיליה ולא בבלוטת התריס בכל אופן המוזר הוא שרופאת הנשים יודעת שיש לי לופוס והיא אמרה שלאחר בדיקת האנדוקרינולוג כנראה אטפול בגלולות. בכל אופן אני יתעץ אם הראומטולוג תודה על העצה

מי זה?

New member
לשאול זה הכי טוב.../images/Emo45.gif

דבר ראשון שאמרו לי כהחל החשד למחלה היה לא לקחת גלולות. זה היה כמה ימיר לאחר שנאמר לי לקחת גלולות. שאלתי את הראומטולוג והוא אמר לי לא לקחת גלולות. גם רופא הנשים אמר זאת כאשר אמרתי לו שיש אצלי חשד ללופוס. אני בטוחה שהראומוטולוג יודע הכי טוב, ולכן כדאי לך לשאול אותו. מקווה שהכל יהיה בסדר, טלי.

שני 4

New member
כמו שגאיה אמרה וצדקה אסור לך פשוט

אסור לך לקחת גלולות, וזה בדוק בדוק, את יודעת אני לצערי לקחתי גלולות ומאז יש לי בעיות של קרישת דם, זה מה שאגיד באופן כללי, תתיעצי ותוודאי זאת אצל הראומטולוג ולא אצל הגינקולוג נ. ב היום יש הרבה אמצעי מניעה חלופיים בהצלחה

נועה בת

New member
כמו כולם - אסור לקחת !!!!!

זה אסון לגוף ומתכון בטוח להרס עצמי של הגוף והסתבכויות אני מעולם לא לקחתי , ןתאמיני לי - אפשר לחיות גם בלי ....

למעלה