בעיה בהחזרת סרט למצלמת DV

בעיה בהחזרת סרט למצלמת DV

שלום ערכתי סרט וכעת כשאני מנסה להחזיר אותו למצלמת DV של SONY אני רואה אותו כאילו בזום. אותו הדבר קורה כשאני מעלה אותו על VCD. ניסיתי אינספור טריקים ואני לא מצליח לסדר את זה. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תוכנה שאני יכול פשוט לעשות בסרט המקורי שלי זום אאוט? זה די יפתור לי את הבעיות תודה מראש עידן

uriuma

New member
אם אתה עורך בפרימייר

תדאג שגודל הפריים יהיה 720x576 pal בדגימת החומר מהמצלמה וגם בהחזרת הסרט!

דאגתי שזה יהיה כך

וזה פשוט לא מזיז לו.... ניסיתי אפילו להעביר ל VCD ולצרוב ועדיין רואים את זה ב DVD חתוך. אגב, אם אני מתחבר ליציאה הדיגיטלית של המצלמה אחרי שהעברתי את הסרט אני רואה ממנה במחשב בסדר גמור אבל אני אני מתחבר מהיציאה האנלוגית רואים חתוך. כאילו כל הסרט על המצלמה אבל היא לא מוכנה להראות אותו ביציאה האנאלוגית

uriuma

New member
בילבלת אותי קצת

בנושא המרת הסרט ל DVD אני לא ממש שולט אבל אם אתה מעביר את הסרט בחזרה לתוך המצלמה דרך היציאה הדיגיטאלית firewire) הוא גם לא בגודל הרצויי?

זה קטע מוזר

אם אני מעביר את הסרט חזרה למצלמה דרך היציאה הדיגיטלית אז זה מתחלק לשתי מקרים: א. אם אני מסתכל בסרט המועבר דרך היציאה האנלוגית של המצלמה (כלומר, העברתי סרט חזרה למצלמה, ועכשיו אני רוצה לראות אותו בטלוויזיה) אז הוא חתוך. ב. אם אני מסתכל במחשב על הסרט אבל דרך היציאה הדיגיטלית של המצלמה (כלומר, עושה פליי במצלמה ו CAPTURE במחשב) אז הסרט לא חתוך. "יענטו" הסרט נמצא כולו על הקלטת אבל בצורה מוזרה.... עכשיו אם אני מחבר את המצלמה לטלוויזיה עם כניסה דיגיטלית הסרט גם ייראה חתוך. רק במחשב הוא נראה בסדר. מוזר!

uriuma

New member
תמיד יש חיתוך קל

יש הפרש בין הפריים של המצלמה לזה של הטלויזיה כאשר כותבים תקסטים לדוגמא יש סימון לשטח הבטוח אבל לפי מה שהבנתי מימך התמונה יוצאת שונה לגמרה.

Razi284

New member
לדעתי הבעיה בטלויזיה.

גם כאשר אני מעביר סרטים לצפיה בטלויזיה הסרט יוצא חתוך בצדדים. נסה טלויזיה חדשה יותר (עם מסך שטוח)

shevachs

New member
תמיד המחשב מציג יותר מאשר בטלויזיה

השווה את המוצג בקלטת המקורית במסרטה עם מה שרואים במחשב ומה שרואים בטלויזיה ותראה שבמחשב רואים יותר מאשר בתצוגה ב-TV.

למעלה