בעיה בהטענת iPod שנקנה בארה"ב

Dani3011

New member
בעיה בהטענת iPod שנקנה בארה"ב

קניתי לפני חודש וקצת iPod 20 ג'יגה דור שלישי אני חושב מארה"ב. וכמובן בגלל שהחשמל שמה שונה מהחשמל שפה, קניתי שמה כזה מעביר שאני מחבר אליו את החיבור האמריקאי ויש לו יציאה לחיבור האירופאי. אבל יש לי תחושה שזה מטעין כמו שצריך. ה IPod אומר לי שהוא סיים להטעין, ולרוב הוא לא סיים, וגם כשהוא לכאורה מסיים, הבטריה נגמרת מהר מדי. זה כנראה בגלל המעביר לחשמל של הארץ? או שיתכן שיש בעיה בסוללה? יש למישהו שקנה iPod בארה"ב עיצות לגבי מה לעשות? תודה

aybabtu

New member
ובאותו נושא

יש לי מיני איי פוד (גם מאמריקה) ועשיתי היום ניסוי לבדוק את הסוללה. אחרי הפעלה רצופה נגמרה הסוללה אחרי חמש וחצי שש שעות וממש לא שמונה כמובטח אמממ...מה עושים?

שש שעות זה סביר

זה מאוד תלוי בדרך השימוש ההרדיסק עובד הרבה? איך בודקים? מרגישים שכל מעבר שיר יש פעילות של ההרדיסק זה קורה הרבה כשיש פלייליסט שלוקח שירים מכל מיני מקומות נסה להשתמש באיפוד בניגון רציף של להקות מסודר להימנע מהפעלת התצוגה המוארת זה גומר סוללות חייתי

כמה זמן זה הבטריה נגמרת מחר?

חצי שעה? אם אתה מדבר על זמנים כאלו אז יתכן בעיה עם הסוללה עדיף לשאול ב"ידע" שבטח ידעו מה להגיד לך

Dani3011

New member
לא סגור על זמן מדויק

אני באמת ינסה לבדוק כמה זמן לוקח לסוללה להתחסל. תודה על התגובה.

henchook

New member
לא צריך מעביר חשמל

לא צריך שנאי, רק מתאם, כמו בתמונה. אם אתה מטעין את ה-iPod מהמחשב, אז ברור שאין בעיה, ואם אתה מטעין מהמטען שלו, אז לא צריך שנאי. אם תסתכל אל המטען, כתוב עליו שהוא מתאים לעבודה עם 110-230v 50/60Hz, כלומר הוא עובד גם בארה"ב וגם בארץ.

Dani3011

New member
אני לא מטעין מהמחשב

כי אין לי פיירווייר אז אני משתמש ב USB, ואם אנלא טועה אי אפשר להטעין עם היו אס בי. בכל מקרה, אני אחליף באמת את השנאי ויקנה איזה מתאם. תודה.

בכל אופן האיפוד דור 3 לא נטען מפיסי

רק ממק רק בדור ה4 ההטענה דרך הפיסי אפשרית

דור רביעי=מיני?

זאת אומרת, אני יודע שמבחינת תכונות וצורת החוגה המיני והדור רביעי זהים האם גם התכונה הספציפית הזאת ניתנת גם במיני?

Dani3011

New member
תודה לכולם, הבעיה הסתדרה

באמת הייתי צריך רק מתאם תודה לכל מי שהגיב

למעלה