בעיה בהעלאת שירים בIAUDIO 7.

טריאן

New member
בעיה בהעלאת שירים בIAUDIO 7.

אני לא מצליח להעלות דיסקים שהעלתי דרך התוכנה לנגן,באמצע ההעברה נתקעת ואני מוצא רק חלק מהשיר או השיר לא מופעל,אני לא יודע עם זה קשור אבל ניסיתי להעלות את הדיסק באיכות הכי גבוהה שאפשר בתוכנה ואני מעביר את הדיסק לנגן בתיקיות,לא דרך התוכנה. אם תוכלו לעזור לי בבקשה כשתגידו לי איך אפשר לפתור את זה ומה האיכ ות המקסימלית שאני יכול להעלות בה דיסקים אני מאוד אודה לכם. יום טוב.

טריאן

New member
הוספה-

חלק מהשירים זה מעלה טוב,אבל אני מעלה אותם אחד אחד תיקייה אל תיקייה,אבל חלק מהשירים עדיין נתקעים ומועלים בחלקם.

יאיר B

New member
איכויות מקסימליות שבהן הנגן תומך תוכל

למצוא במפרט הטכני באתר קואון. המחשב נותן הודעת שגיאה כלשהי כאשר ההעברה נתקעת? (יש לי חשד שהוא מאבד את הקשר עם המכשיר, אתה מחבר ל-USB אחורי באופן ישיר עם הכבל שקיבלת?).

טריאן

New member
תגובה.

אני מחבר לUSB אחורי עם כבל מתאים אבל לא זה שקיבלתי עם הנגן(של מצלמה,המקורי נאבד),אני לא חושב שהקשר באמצע ניתק,הייתי ישר רואה את זה(אני מקווה). ההודעת שגיאה היא "אין אפשרות להעביר את (שם שיר),הנתיב עמוק מדי". תודה מראש, נ.ב. אני מאוד מעריך את זה שאתה עונה לי,אני פשוט רואה שאתה עונה בפורום הזה לכולם,כל הכבוד.

טריאן

New member
עידכון.

ניסיתי להעביר דיסק בוידווס מדיה פלייר,הנגן היה מחובר בחיבור אחר והעברה הייתה תיקייה לתיקייה.אין לי מושג מה היה הדבר ששינה את התוצאה אבל הדיסק הועבר בשלמותו. תודה רבה!

יאיר B

New member
../images/Emo51.gif הודעה מעניינת.

צריך לבדוק את זה יותר לעומק (אולי בעיה של רמות תיקיות? יש שרשור בנושא ואני בודק את הבעיה).

למעלה