בעיה בהפעלת אנטי וירוס AVG בטלפון שיאמי ראדמי 4X

מוטי חוף

Well-known member
פתאום ,לאחר שימוש זמן רב באנטי וירוס , אני מקבל מהם את ההודעה הזאת שתוקעת לי את אפשרות הסריקה :

"מגן האינטרנט כבוי הפעל את האפשרות הזאת כדי שאם תכנס לאתרים זדוניים תקבל אזהרה על כך "

אחר כך אני לוחץ על הפעל/הסכמה ונכנס בהגדרות לנגישות לפי הדרישה שלהם .

אני שם את AVG בכפתור כחול למטרת הפעלה .....ואכן רשום פועל (לא רשום כבוי ) , בעצם זה כל הזמן היה על כחול פעיל ולא כבוי .

אבל למרות שהם נמצאים אצלי על כפתור כחול פועל בהגדרות נגישות ,הם טוענים שהם על כבוי , וזה כאמור תוקע לי את הסריקה ומופיע עגול אדום .

לא מבין מה צריך לעשות במקרה כזה ???

פתאום ,לאחר שימוש זמן רב באנטי וירוס , אני מקבל מהם את ההודעה הזאת שתוקעת לי את אפשרות הסריקה :

"מגן האינטרנט כבוי הפעל את האפשרות הזאת כדי שאם תכנס לאתרים זדוניים תקבל אזהרה על כך "

אחר כך אני לוחץ על הפעל/הסכמה ונכנס בהגדרות לנגישות לפי הדרישה שלהם .

אני שם את AVG בכפתור כחול למטרת הפעלה .....ואכן רשום פועל (לא רשום כבוי ) , בעצם זה כל הזמן היה על כחול פעיל ולא כבוי .

אבל למרות שהם נמצאים אצלי על כפתור כחול פועל בהגדרות נגישות ,הם טוענים שהם על כבוי , וזה כאמור תוקע לי את הסריקה ומופיע עגול אדום .

לא מבין מה צריך לעשות במקרה כזה ???
משהו לא מובן, איך בדיוק האפליקציה הזאת הגיע לטלפון שלך..?
הרי בטלפון עצמו יש סריקת אבטחה של שיאומי שלגמרי במקרה שייכת לחברת AVAST ..
זה כלל לא משנה שהטלפון שלך כבר לא מקבל משיאומי כלום, עדכוני אבטחה ועדכון אפליקציות מערכת..

נערך לאחרונה ב:

מוטי חוף

Well-known member
משהו לא מובן, איך בדיוק האפליקציה הזאת הגיע לטלפון שלך..?
הרי בטלפון עצמו יש סריקת אבטחה של שיאומי שלגמרי במקרה שייכת לחברת AVAST ..
זה כלל לא משנה שהטלפון שלך כבר לא מקבל משיאומי כלום, עדכוני אבטחה ועדכון אפליקציות מערכת..
1.
נכון יש לי בטלפון מובנה מערכת סריקת הבטחה של שיאומי כמו שרשמת למעלה ששייכת לחברת AVAST ..

2.
איך בדיוק הגיעה האפליקציה הזאת אלי לטלפון- :
הורדתי את אפליקציית אנטי וירוס של AVG זה התקבל סרק ועבד מצויין הרבה זמן עד אתמול כאשר התעוררה הבעיה שרשמתי למעלה .
הם נותנים עידכונים.

3.
אם אתה טוען שאיו לי יותר עידכוני מערכת + הבטחה של AVAST { לא זוכר מתי היה עידכון אחרון אבל היו עידכונים } ,
אז בטח שאני זקוק לאנטי וירוס AVG שכן נותן עידכונים מפעם לפעם .

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
להסיר את האנטי וירוס, ממילא הוא לא עושה כלום באנדרואיד

מוטי חוף

Well-known member
להסיר את האנטי וירוס, ממילא הוא לא עושה כלום באנדרואיד
אבל האנטי וירוס הזה כן עובד אצלי { חינם } כל הזמן ,מבצע סריקות מנקה מתריע בודק מהירות גלישה בודק שהוואי.פאי. תקין וכו' .

והם עוד מציעים לי לשדרג אותם עבור תשלום $ כדי לקבל תכונות/אפשרויות עומק רבות נוספות.

אז כן עובד ועושה משהו.

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
אבל האנטי וירוס הזה כן עובד אצלי { חינם } כל הזמן ,מבצע סריקות מנקה מתריע בודק מהירות גלישה בודק שהוואי.פאי. תקין וכו' .

והם עוד מציעים לי לשדרג אותם עבור תשלום $ כדי לקבל תכונות/אפשרויות עומק רבות נוספות.

אז כן עובד ועושה משהו.
לא עובד ולא עושה כלום !!
אנדרואיד זה לא WINDOWS ווירוסים לא יכולים לחיות בו.
הדבר היחיד שיכול לחיות תחת אנדרואיד אלו אפליקציות שעושות משהו אחר ממה שהן מתיימרות, עיין ערך YNET, TRUECALLER, PANGO ודומיהן.
את האפליקציות האלה האנטיוירוס לא יגלה, דברים אחרים הוא יכול לעשות(סריקה, בדיקה, ניקוי זבל, וכו'), אבל בשביל זה לא צריך אנטיוירוס.

מוטי חוף

Well-known member
לא עובד ולא עושה כלום !!
הדבר היחיד שיכול לחיות תחת אנדרואיד אלו אפליקציות שעושות משהו אחר ממה שהן מתיימרות, עיין ערך YNET, TRUECALLER, PANGO ודומיהן.
את האפליקציות האלה האנטיוירוס לא יגלה, דברים אחרים הוא יכול לעשות(סריקה, בדיקה, ניקוי זבל, וכו'), אבל בשביל זה לא צריך אנטיוירוס.
אז כדאי להסיר אותו כמו שהצעת לי למעלה ,
יש לי הרגשה שהקיום שלו אצלי בטלפון סתם אוכל/מבזבז לי את הסוללה לשווא.

em28

Well-known member
אז כדאי להסיר אותו כמו שהצעת לי למעלה ,
יש לי הרגשה שהקיום שלו אצלי בטלפון סתם אוכל/מבזבז לי את הסוללה לשווא.
ולא יקרה כלום גם אם תנטרל (אי אפשר להסיר) את האפליקציה ששיאומי מכנה "אבטחה", לא באמת עושה משהו שמנהל הקבצים של גוגל לא יודע לעשות.

מוטי חוף

Well-known member
ולא יקרה כלום גם אם תנטרל (אי אפשר להסיר) את האפליקציה ששיאומי מכנה "אבטחה", לא באמת עושה משהו שמנהל הקבצים של גוגל לא יודע לעשות.
כנראה שאנטרל .
איפה בדיוק נמצא מנהל הקבצים של גוגל בטלפון ...זה בחינם ?
יש לי בטלפון מקבץ של אפליקציות של גוגל .

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
כנראה שאנטרל .
איפה בדיוק נמצא מנהל הקבצים של גוגל בטלפון ...זה בחינם ?
יש לי בטלפון מקבץ של אפליקציות של גוגל .
הוא נקרא Files by Google, אם הוא לא מותקן - תתקין מהחנות של גוגל, הוא חינמי.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא צריך סריקה - כי אמרנו שאין וירוסים באנדרואיד.
כנס אל "מקום פנוי" ועקוב אחרי ההמלצות
אני לא יודע אם הקביעה שאין וירוסים באנדרואיד מדויקת. בשימוש נכון גם בחלונות בלי אנטי וירוס לא יהיו וירוסים.

באנדרואיד יש גם bootloader נעול. זה אומר שגם למשתמש וגם למזיקים אין גישה לשינוי קיבצי המערכת. אז זה עוד משהו ששומר.

רוב הזמן נח

Well-known member
בכניסה הראשונה צריך לתת הרשאות לכלי. לאשר את תנאי השימוש. אז פשוט לא מסכימים. ואז זה כאילו מנוטרל.

כוכבית מצויה

Well-known member
לא עובד ולא עושה כלום !!
תוכל בבקשה להרחיב קצת על הנושא של אפליקציות שעושות משהו אחר ממה שהן מתיימרות?

blzvi

Active member
טרם שמעתי שלטלפון סלולרי צריך אנטיוירוס.
מי שרוצה למלא את הטלפון ברוגלות מוזמן להתקין אפליקציות כלום עם כלום

מוטי חוף

Well-known member
טרם שמעתי שלטלפון סלולרי צריך אנטיוירוס.
מי שרוצה למלא את הטלפון ברוגלות מוזמן להתקין אפליקציות כלום עם כלום
תכנס לחנות של גוגל ותראה שיש אנטיוירוס חינמי עבור טלפון ,{ יש כמה כאלו } ,
והם עוד מציעים לך שידרוג עומק תמורת תשלום $ .

בקיצור אחרי שקראתי את התגובות כאן מיד הסרתי את האפליקציה הזאת

למעלה