בעיה בהפעלת מחשב חדש של dell. .. קניתי מחשב חדש. עם win10. בעברית. חיברתי לפי ההוראות. אבל אין הפעלה של המחשב. מה עושים? מה עשיתי לא טוב?

על פי התרשימים. חיברתי את המקלדת, העכבר

מסך.

חיבור רשת אין לי ממש כי צריך להגדיר

אבל כשהדלקתי

אני לא רואה סימנים שהמחשב נדלק.

פעם אחת היה רשום dell וזהו.

זה מחשב חדש מהקופסא. שקיבלתי ביום חמישי..

הכבלים תקינים
והמסך גם תקין

מה צריך לעשות?

תודה

הדלקתי וכיביתי המחשב. וזה התחיל לפעול

אבל נראה שסיים את האיתחול שלו. ושוב לא נפתח לי.

הגעתי לשלב ההגדרות. הגדרתי. ואז ראו אייקונים קטנים

אז באתי לסדר. ולא הספקתי והמסך החשיך.

עכשיו זה הסתדר. שיחקתי עם הכבל של המסך

Hdmi

והוצאתי ןהרכבתי.

אבל כעת יש אייקונים קטנים

מה עושים?

שהמסך ייראה רגיל? איזה הגדרות?

עכשיו הסתדר. אבל האייקונים למטה קטנים.

לא בגודל רגיל

קבצים מצורפים

• Screenshot_20211225-211249_Gallery.jpg
    Screenshot_20211225-211249_Gallery.jpg
    KB 505.8 · צפיות: 9

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עכשיו הסתדר. אבל האייקונים למטה קטנים.

לא בגודל רגיל
יש לך תמיכה של החברה כי קנית מחשב מותג הכי קל ופשוט צור איתם קשר יעשו איתך את זה בכמה דקות והם ידעו איזה חומרה יש לך איזה תוכנה ומה בדיוק ללחוץ וכו' או יעשו שליטה מרחוק ויסדרו
הפון ועוד בקישור

רואים טוב התצוגה לא מכוונת נכון לגודל המסך זה בהגדרות כ. מסך . איזה כרטיס יש לך אני לא יודע ולכן איני יכול לומר איך להגדיר. אבל זה עיניין של כמה קליקים קטנים לסדר.
מממ, זה כרטיס של מובנה. לא משו מורכב. כלומר בסיסי אני אוכל לדעת רק בערב. כשאגיע. ואז אנסה להיכנס לתוך מערכת המחשב ולבדוק..

המסך שיש לי הוא מסך של סמסונג. רחב וקעור. מסך ממש מצויין.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מממ, זה כרטיס של מובנה. לא משו מורכב. כלומר בסיסי אני אוכל לדעת רק בערב. כשאגיע. ואז אנסה להיכנס לתוך מערכת המחשב ולבדוק..

המסך שיש לי הוא מסך של סמסונג. רחב וקעור. מסך ממש מצויין.
בנתיים חשבתי על משהו נסה לשנות רזולוציה לזו שמומלצת..יתכן לא יהיה צורך ביותר..אם זה לא יעזור אז יש כוונון ספציפי דרך התוכנה של הכ. גרפי ...פשוט כי המסך שלך לא סטנדרטי כנראה לא בקעירות אלא יחס רוחב גובה...הוא רחב מהרגיל...לכן צריך לשנות או רזולוציה או לעשות כיוון התצוגה תהיה פרושה נכון על המסך הזה שלך.

arseny92

Well-known member
מנהל
בנתיים חשבתי על משהו נסה לשנות רזולוציה לזו שמומלצת..יתכן לא יהיה צורך ביותר..אם זה לא יעזור אז יש כוונון ספציפי דרך התוכנה של הכ. גרפי ...פשוט כי המסך שלך לא סטנדרטי כנראה לא בקעירות אלא יחס רוחב גובה...הוא רחב מהרגיל...לכן צריך לשנות או רזולוציה או לעשות כיוון התצוגה תהיה פרושה נכון על המסך הזה שלך.
לפי התמונה שהוא צירף מעלה, הרזולוציה תקינה. גודל DPI לא ואמור להיות גדול יותר. 125 או 150 אחוז.

השתמשתי בתמיכה של המחשב של דל

לא הסתדר החיתוך למעלה ובצדדים. התומך טכני אמר לי , לבדוק שהשינוי צריך להגיע מהמסך מחשב עצמו

כלומר בכפתורים מאחורה של המסך

ניסיתי לא הלך לי

למעלה