בעיה בהתקשרות

הנשוי

New member
בעיה בהתקשרות

כל חמש דקות עולה לי על המסך בקשת ההתקשרות (האם להתקשר ל...) בדיוק שש פעמים אחת על השני אם אני לא נוגע בזה זה נשאר על המסך כמו שהוא ללא שינוי אם אני מבטל(יש צורך לעשות שש פעמים ביטול) זה נעלם ואחרי כחמש דקות חוזר שנית ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של האינטרנט ולנקות היסטוריה שום דבר לא עזר האם מישהו מכיר או נתקל בתופעה מוזרה זאת בתודה מראש

eYaL

New member
המממ..

נסה ככה: מתוך האקספלורר(בהנחה שזה הדפדפן שלך): כלים->אפשרויות אינטרנט->התקשרות-> ושם תבחר בסימון-``לעולם אל תחייג..`` eYaL

הנשוי

New member
המממ??????????

קודם כל תודה בהנחה שאכן זה יעזור והחייגן אכן לא יקפןץ לי שוב(ניסיתי זאת כבר בעבר) איך אתחבר לאינטרנט דרך האקספלורר או האאוטלוק אם אני במצב של לעולם אל תחייג ?

eYaL

New member
אהממ!!

(לא התכוונתי להפחיד) :) אתה תתחבר לאינטרנט בקלילות דרך קיצור דרך שתשים לך על הדסקטופ מתוך-המחשב שלי->לוח הבקרה->חיוג לרשת->ומשם תיצור קיצור דרך להתקשרות שלך.. eYaL

הנשוי

New member
תוצאות

קודם כל את הצעתך ניסיתי בנוסף לזה חיפשתי וירוסים אכן איתרתי וירוס בשם NETWORK.VBS לא הצלחתי להסיר אבל בודדתי אותו המחשב עובד טוב גם בעיות נוספות נפתרו לי מחר אנסה להחזיר את הגדרות החייגן למה שהיו ונראה אם עדיין יעבוד בסדר 10X אמיר

חמבורה

New member
כדי לשים לב....

עצה ידידותית: תיזהר לא להפעיל קבצים שאתה לא מכיר\מזהה כי אם תפעיל כל המחשבך יהרס. (אני מדבר מניסיון) אל תקבל קבצים מאף אחד ותקנה מהר אנטי-וירוס טוב. הסימים הראשונים להידבקות היא שכל הקבצים במחשב שלך יהפכו לסיומת VBS. קבל את עצתי שלא יקרה לך מה שקרה לי עם הרבה מאוד וירוסים. מישהו מנוסה בלהרוס לעצמו וליהרס.

הנשוי

New member
תשובה לחמבורה

אין ספק שאתה צודק רק שאצלי זה מחשב בעבודה שמחובר תדיר לרשת כמו כן יש כניסה חופשית לכל הלקוחות שלי דרך מודם בחיבור ישיר 24 שעות ביממה הבעיה נוצרה אצלי עקב חדירה לא מורשית ואקראית בלילה ומותקן אצלי אנטי וירוס של סימנטק (מה שהמליצו לך להוריד רק גירסה חזקה יותר)שאכן עלה על הוירוס רק שלצערי הוירוס חדר כשהיתה לי גרסה ישנה יותר ולא מעודכנת בקיצור תשיג את גירסה 7.5 ומקווה שיפתרו כל וירוסיך

למעלה