בעיה בחלום צלול

Boglob

New member
בעיה בחלום צלול

התחלתי לעשות בדיקת מציאות ויומן חלומות והיום (אחרי שלושה ימים) חוויתי את החלום הצלול השני שלי (הראשון היה לפני שהתחלתי את הכול, ישר התעוררתי) ואני רוצה לספר לכם אליו.
התעוררתי ב 4 וחצי בבוקר ובגלל שהייתי צריך להתעורר ב6 חזרתי לישון וחוויתי חלום צלול ממש מוזר. הייתי בבית שלי ואיחרתי למבחן בפסיכולוגיה שיש לי (אני לא לומד פסיכולוגיה) אז הייתי צריך להתחמק לבית ספר בלי שאף אחד מהמורים ישים לב, אני ידלג על חלק לא חשוב, הייתי בבית אחרי שקיבלתי את המבחן ואז אני קולט שיש שמה שאלה על חלומות צלולים, כמובן שישר עשיתי בדיקה והיו לי 6 אצבעות ואחר כך 7 (זה היה ממש מוזר), החלום הצלול היה בצלילות נמוכה ממש ולא משנה כמה פעמים אמרתי הגבר צלילות זה לא פעל אז המשכתי. ואז החלום השתגע, הגעתי למצב שיש אפוקליפסיה של סנוויצ'ים עם ריבה מעופפים שהשתלטו על בני אדם והייתי צריך לברוח, בגלל שידעתי שזה חלום הסתקלתי על חלון שבור שהייה שם והשתגרתי לבפנים, תיקנתי את החלון בטלקינסיס וגיליתי שאני במסעדת עוגות ושיש עוד 3 אנשים יחד איתי, ישבתי לנוח ו2 האנשים שניהלו את המקום באו לשאול עם אני רוצה לקנות משהו, הסנוויצ'ים שברו את החלון והשתלתו על הלקוח השני שהיה שמה, מיד קפצתי למקום אחר שהיה מתקן מיוחד (צבאי נראה לי) נכנסתי פנימה והיה שמה מישהו שהוכנס לתא מתים, איך שהוא ידעתי שזה סנטה קלאוס.
ואז התעוררתי, מייד רשמתי את הכול ביומן חלומות ואז קלטתי משהו, אני רואה בעיינים עצומות! פתחתי אותם וגיליתי שיש לי 7 אצבעות.
אז סוף סוף התעוררתי באמת וישר ספרתי אצבעות, זה לא היה חלום.

יש לי כמה דברים המטרידים אותי.
1. לא משנה כמה אמרתי הגבר צלילות זה לא פעל.
2. זה שגיליתי שזה חלום היה קשור לכך שהחלום הישתגע או שזה היה קורה בכול מקרה?
3. יהיה לי התעוררות שווא כול פעם או שזה יהיה רק פעמים נדירות?
4. זה שאחרי 3 ימים כבר היה לי חלום צלול אומר משהו?
תודה לעוזרים

Freedom Inside

New member
מזל טוב

אני אענה כמיטב יכולתי.
&nbsp
לגבי זה שכשאמרת "הגבר צלילות" זה לא פעל... אני רק ניסיתי את זה פעם אחת בנתיים וגם לי זה לא עבד.... אני חושבת שצריך ממש להתכוון לזה ולהאמין שזה יקרה. יש פה אנשים בפורום שמשתמשים בזה, להם יהיו תשובות יותר טובות.
לגבי התעוררויות שווא - לי הייתה תקופה שזה ממש היה קורה לי הרבה אז אימנתי את עצמי להסתכל על הידיים שלי כל פעם שאני יוצאת מהמיטה... אני חושבת שבסופו של דבר הכל תלוי במודעות שלך.
נראה לי שזה שהצלחת לחלום צלול כל כך מהר זה טוב... לי לקחת הרבה יותר זמן.
החלום עצמו (בחלק שזה השתגע) נשמע ממש הזוי... (סנדוויצ'ים עם ריבה???)
&nbsp
אתה מייחס משמעות כלשהי למה שחלמת?

Boglob

New member
לא ממש

אני עדיין מנסה להבין מה כול חלום אומר על האישיות שלי, חוץ מזה אני לא חושב יותר מידי.

אולי כמה תשובות

דבר ראשון- מזל טוב לך :) חצלול אחרי שלושה ימים זה יופי של דבר. לי לקח איזה חודשיים, אז כנראה יש לך הרבה כישרון לתחום/ מזל/ שניהם.

אני משתמש הרבה בפקודות קוליות. הן עובדות רק אם אתה אומר אותן נכון- עם נוכחות וביטחון, כאילו אתה מדבר מול קהל.
אם אתה רוצה דוגמה טובה לעניין אתה יכול לשאוב השראה מארגורן (כולם שואבים השראה מארגורן) פה. תגיד את זה כמו שהוא אומר.

אי אפשר לדעת למה החלום שלך נהיה הזוי. אולי זה היה קורה בכל מקרה, אולי לא. חלומות לפעמים משתנים כשאנחנו נהיים צלולים.

התעוררות שווא זה עניין אישי, אולי יהיו לך הרבה ואולי לא. בכל מקרה עם הרגלים נכונים אפשר להפוך כל התעוררות כזו לחלום צלול. פשוט צריך להתרגל לבדוק כל פעם שקמים.

שאלה אליך- מה אתה רוצה לעשות בחלומות הצלולים הבאים?

Boglob

New member
בוא נראה

לעוף, להזיז אנשים בכוחות המחשבה (לראות איך הם מתנהגים תוך כדי) ויש שאלה אחת שאני רוצה לשאול אבל זה כבר משהו אישי.

וולפהרט

New member
נשמע נחמד דווקא שהחלום השתגע לך!

אחרי 3 ימים! יפה יפה:) מסכימה עם המלך בצהוב לגבי כשרון ומזל.
שאלה: ראית לאחרונה את הסרט "גשם של פלאפל"? XD נשמע ממש כמו סצנה משם.
לגבי הגברת צלילות, יש עוד שיטות חוץ מפקודות קוליות. למשל, מבחן החושים. נסה לגעת בחפצים, להרגיש ממה הם עשויים או נסה להתמקד בחפץ\עצם כלשהו בחלום, לראות את הפרטים הקטנים בו ואז להזיז את המבט לאט לאט לדברים שליד, תוך תשומת לב לפרטים.
התעוררות כוזבת זו תופעה שכיחה, ולכן כשתעוררים מחצלול, צריך לעשות הרגל ישר לבדוק מציאות כדי לא לפול פח. להפוך את זה חצלול, כמו שהמלך בצהוב אמר, זה בכלל חכם:)
אהבתי את זה שקלטת שאתה רואה בעיניים עצומות! עבדת לי, חשבתי שכבר התעוררת. חבל שלא ניסית לקרוא את מה כתבת ביומן...היה יכול להיות מעניין:)

Boglob

New member
לא

לא, לא ראיתי.
'אחרי היום הזה לא זכרתי חלומות למשך 3 ימים, עד היום שזכרתי 3 חלומות בלילה!
אני מנסה למצוא עוגנים ויש לי דמות אחת שהופיע לי ב3 חלומות כבר, יכול להיות שזה זה?
היום לא חלמתי חלום צלול והייתה לי התעוררות שווא, הסתכלתי לבדוק מה השעה וזה היה 6:41 הסתכלתי על שעון אחר וזה היה 8:00 אבל בגלל שהשעון הראשון הוא בעייתי אז חשבתי שהוא שוב התקלקל ופשוט עשיתי את כול מה שאני עושה ביום יום, אפילו הכנתי שיעורים. כשהיתעוררתי כול כך היה מבאס שצריך לעשות הכול שוב.
גם כן, החלומות שלי מאוד הגיוניים וכמאט אף פעם לא קורה באמת משהו לא הגיוני, בגלל זה כול כך מוזר לי שזה היה משוגע.
נ"ב: שם המשתמש שלך, אני מכיר מישהו עם השם הזה.

וולפהרט

New member
שם משפחה הכוונה?

יש שם משפחה כזה
במקרה שלי זה על שם דמות לי, מספר שכתבתי. לדמות קוראים "זאב וולפהרט" והוא אדם זאב כמובן;)
ואחת ממטרות החצלולים שלי היא לפגוש אותו.

Boglob

New member
אדם זאב?

נשמע מגניב.
לפי מה שהבנתי הוא בא רק כשצריך אותו, תציבי את עצמך במקומות מסוכנים.

למעלה