בעיה בטריאו 650 וריסט>>>עזרה

2סיקו

New member
בעיה בטריאו 650 וריסט>>>עזרה

למשך הרבה זמן לא היה ריסט בטריאו (כמה חודשים) אבל אחרי שהתקנתי תוכנת מחשבון חדש התחילו לי הבעיות. כמובן שהסרתי את התוכנה אבל זה לא חזר למה שהיה, כלומר כל שבוע היה לי ריסט שגרם לי להכניס את כל הקודים של התוכנות האחרות. זה מתסכל מתסכל .... מה עושים? עשיתי HARD ריסט וסיכרנתי מחדש אבל הבעיה לא ניפתרה! עכשין אני מתכוון לנקות את כל התוכנות מהמחשב השולחני ולהתחיל מחדש. מה התהליך הכי נכון לעשות? איך אני לא מעבד את כל היומן מהאוטלוק? האם יש מדריך? תודה

2סיקו

New member
עזרה עזרה עזרה !!!!

אני מעוניין להתקין הכל מהתחלה. מה עלי לעשות כדי שבסיכרון הראשוני כאשר אני מתקין את תוכנת הדסק-טופ, האוטלוק עם כל המידע לא ימחק??? כלומר: 1) אני מסיר את כל התוכנות מהמחשב השולחני 2) הרד ריסט לטריאו 650 3) מתקין מחדש את תוכנת הטריאו על המחשב השולחני יש מדריך???

+++

קודם כל גבה הכל. זה אומר את כל תיקיית המשתמש של פאלם-דסקטופ. כדאי גם לייצא קובץ PST של כל האווטלוק. אח"כ תסיר את פאלם דסקטופ ותעביר למקום אחר את תיקיית המשתמש שלך. אם אתה רוצה לסנכרן מול אווטלוק: תתקין שוב את PD מהדיסק המקורי, וכשתישאל אם אתה רוצה ללמוד על סינכרון לאווטלוק תגיד כן ועקוב אחר ההוראות. עקרונית, כשמסנכרנים פאלם שעבר הארד ריסט, תוכנת הסנכרון שואלת אם זה פאלם ישן ויש להעביר אליו נתונים של משתמש קיים או ליצור נתונים של משתמש חדש. תשתמש בזה כדי ליצור משתמש חדש אם בא לך להתחיל הכל מהתחלה.

2סיקו

New member
עכבר תודה להתיחסות !!!!

הכל הלך חלק, והמכשיר עובד נפלא עכשיו, תודה לעזרה דבר נוסף: האם אפשר להתחבר לכרטיס הזיכרון ולערוך אותו שהוא עדיין בטריאו? כלומר להפוך את הטריאו לדיסק און קיי????

למעלה