בעיה ביריכיים

• פותח הנושא sqa1
  • פורסם בתאריך

sqa1

New member
בעיה ביריכיים

שלום ! אני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת בין 80 - 85 . יש לי צי'סטה ברגל הימנית והשמאלית כבר שנה וחצי בערך וזה הולך ובא ומשאיר לי צלקות. לפעמים זה עובר ונישאר לי גולה קטנה , היה לי כמה פעמים כמו נקודה קטנה מעל הפצע בצבע צהוב- לבן ואח"כ עבר לי. הפצע כואב לי שהרגליים שלי משתפשפות אחת בשנייה . לקחתי כדורים לפני כחודש וזה לא עזר והמשיך לצאת (הפצע) ולאחר מכן ( אחרי כמה שבועות ) הלכתי לרופא שמטפל בי (כירוגיה) והוא נתן לי עוד פעם את אותם כדורים אחרי זמן מה זה לא עבר לי והמשיך.. ולבסוף ( בפעם האחרונה שהייתי אצלו ) הוא אמר לי לשטוף את זה כמה פעמים ביום עם מים וסבון (רגיל) למשך שבועיים ועם זה לא יעבור לי אז יצטרכו לנתח לי אותו, אני רוצה לשאול אותך אם זה יכול לעבור לי לגמרי ? אם זה מסוכן ? אם חייב לעשות את הניתוח, אין דרך אחרת רק ניתוח ? תודה מראש, אביה

ציסטה בעור הרגל

במידה ויש זיהומים חוזרים הנובעים אכן מציסטה כזו בתת העור, מומלץ לעבור ניתוח לכריתת הציסטה. לרוב מדובר בניתוח קטן שניתן לעבור תחת הרדמה מקומית ובסיומו ללכת הביתה. לא מדובר בפעולה מסובכת או מסוכנת. בברכה

sqa1

New member
המשך ציסטה בעור הרגל

הזיהומים זה בעצם הנקודה הקטנה בצבע צהוב - לבן ? ואין דרך אחרת לפתור את זה עם כדורים זה לא עזר אני לא רוצה לעשות ניתוח גם אם הוא קטן ואם אתה מתכוון לזיהום שרשמתי אז אין לי את זה זה היה לי פעם אחת או פעמיים .. ואם אני עושה ניתוח זה יעבור לגמרי ולא יחזור שוב ..אני שואלת הרבה כי אני חייבת לדעת את זה ! אשמח לתשובה מהירה תודה !

sqa1

New member
המשך צי'סטה בעור הרגל

הזיהומים זה בעצם הנקודה הקטנה בצבע צהוב - לבן ? ואין דרך אחרת לפתור את זה עם כדורים זה לא עזר אני לא רוצה לעשות ניתוח גם אם הוא קטן ואם אתה מתכוון לזיהום שרשמתי בהתחלה אז אין לי את זה זה היה לי פעם אחת או פעמיים .. ואם אני עושה ניתוח זה יעבור לגמרי ולא יחזור שוב ..? אני שואלת הרבה כי אני חייבת לדעת את זה אני ילדה לחוצה וזה מלחיץ אותי ! אשמח לתשובה מהירה ספיר !

למעלה