בעיה בכרומקאסט

evike

Well-known member
מנהל
חיברתי את הטלויזיה לכרומקאסט (סטרימר כ.ק. 3 של גוגל), התקנתי בנייד את גוגל הום. הכל עבד גל מהנייד, גם מהמחשב. גם נטפליקס, גם יוטיוב, בקיצור הכל עבד היטב.
פתאום לאחר כמה ימים המכשיר הפסיק לעבוד. לא עזר ניתוק שלו מהטלויזיה, ניתוק שלו מהחשמל, כלום. הווייפיי מחובר. לא בא לי להסיר ולהתקין הכל מחדש.
מה יכולה להיות הסיבה? אני מוסיפה צילום של ההודעה שמתקבלת.
תודה.

קבצים מצורפים

• קאסט.jpg
    קאסט.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 4

evike

Well-known member
מנהל
תודה. מכירה את הקישור, כבר בדקתי בו קודם. קצת הלכתי לאיבוד שם. מחר אנסה לשבת שוב ולהתעמק.

blzvi

Active member
אפשר כמובן לאפס את ה chromecast ולהגדיר מחדש
לחיצה ארוכה על הכפתור

evike

Well-known member
מנהל
אני יודעת. רק שאם אפשר, לא בא לי להתקין ולהגדיר הכל מחדש.
מעניין גם למה זה קרה, אחרי שהמכשיר עבד היטב כמה ימים, ואף אחד לא נגע או השתמש בו. אולי החתולה...

evike

Well-known member
מנהל
אני עקשנית ולא מוותרת בקלות.
התחלתי לחשוב, שהבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם החיבור ל WIFI. יש לי 2 מקורות, וכנראה שבשל תקלה ריגעית הWIFI התנתק וחיברתי את הנייד לא למקור שהוגדר בכרומקאסט.
לאחר השינוי המכשיר התחבר.
תודה למגיבים. שבת שלום.

HelpSupport

Active member
אני עקשנית ולא מוותרת בקלות.
התחלתי לחשוב, שהבעיה היחידה שיכולה להיות היא עם החיבור ל WIFI. יש לי 2 מקורות, וכנראה שבשל תקלה ריגעית הWIFI התנתק וחיברתי את הנייד לא למקור שהוגדר בכרומקאסט.
לאחר השינוי המכשיר התחבר.
תודה למגיבים. שבת שלום.
למה יש לך שני מקורות WiFi ברשת מקומית?

ה"תקלה" נובעת, כנראה, מזה שיש לך 2 מכשירים המספקים WIFI על אותה רשת, אבל המזהים שלהם שונים - רצוי שיהיו באותו שם - הכוונה ל- SSID.

evike

Well-known member
מנהל
התבטאתי לא נכון. לא 2 מקורות, אלא 2 תדרים מאותו המקור - 5GHZ ו 2.4GHZ.

evike

Well-known member
מנהל
תודה, טוב לדעת. אומנם הוא הוגדר כך (במקרה בלי לדעת) וגם הנייד. רק שהיתה תקלה ריגעית ברשת, הפון נותק, וכנראה בלי לשים לב חיברתי אותו ל 5GHZ. ורק אחרי שחיפשתי פתרונות ללא הצלחה, חשבתי שאולי זו הבעיה, ואכן צדקתי.
שבת שלום.

למעלה