בעיה במכנסי סקי...

xuper

New member
בעיה במכנסי סקי...

קניתי מכנסי סקי חדשות, הם עמדו יפה בשבוע סקי בשלושת העמקים, ביום שישי בחרמון גלשתי היום גיליתי קרעים קטנים בקצה המכנס... שתי קרעים בגודל חצי סנטימטר עד סנטימר בערך... האם זה משפיע ? צריך להחליף ? מה אני עושה !!!???
(((

picoc

New member
הייתי במשך השבוע האחרון וחזרתי

אתמול. שהיתי במלון בכפר מתחת למריבל שנקרא ברידג' לה ביינס. כפר יפהפה ששוכן על נהר וקרוב מאד למוטייה. יש רכבל שמקשר בין מריבל לכפר.(חצי שעה של רכבל). אני חייב לציין שהיה פשוט מדהים!! שמש במשך שישה ימים וביום השביעי שלג מגובה 2200 מטר. הטמפ' היו גבוהות ולכן אחרי הצהרים במקומות הנמוכים היה שלג מימי. אבל אין מה להתלונן היה גדול!!

alonaski

New member
איפה קנית אותם?

נסה לבוא איתם לחנות שם קנית אותם ולהתווכח איתם על העניין. מנסיון שלי, אני קניתי מכנסי סקי בלמטייל (לפני 7 שנים) ואחרי החופשה הראשונה הם נקרעו בחלק התחתון = בגלל הקליפסים של הנעילה בנעליים... מאוד התאכזבתי והגעתי איתם לחנות ודרשתי שיחליפו לי אותם למכנסי סקי אמיתים אבל הם לא הסכימו...
אני לא יודעת איפה בארץ אתה גר אבל אצלנו בגוש דן (=ת"א והשרון) יש רשת של סנדלריות קטנה שנקראת: "מיסטר קוויק" (-או משהו כזה...) במקור זו סנדלריה ליתקון נעלים ובגדים אבל הם מתמחים בלתקן מזוודות ולמצוא פתרון תיקון זולים לכל מיני מקרים כאלה שקשורים בטקסטיל וכד' - שאף אחד לא יודע מה לעשות עם זה... אז אולי תנסה לפנות אליהם ולשמוע איך יוכלו לעזור לך...

xuper

New member
תודה...

אני ינסה, למרות שלא נראה לי שיקבלו אותם חזרה...

למעלה