בעיה במעצור הדראולי Avid Juicy 7

BlackGuy

New member
בעיה במעצור הדראולי Avid Juicy 7

לאחר שלא רכבתי על האופניים כחודש, גיליתי שידית הבלם של המעצור האחורי עוצרת מיד עם הנגיעה בה ואין את הסחיטה העדינה שרק לאחריה מתחיל הבלם לעצור. מישהו יודע מה לעשות על מנת להחזיר המצב לקדמותו? החשש שלי הוא מאיבוד רגש בעת עצירה פתאומית.

טיראן מ

New member
ככה ...

מאיזו שנה הבלמים ? עדיין באחריות ? למה אני שואל את כל זה ? אם הברקסים חדשים - יכול להיות שיש לך בברקסים שמן DOT4 שידוע כמתרחב בחום. אם היה מאוד חם כשרכבת זו יכולה להיות הסיבה. אתה יכול לבדוק זאת ע"י התזת קצת מים על הידית/קאליפר כשהתופעה מתרחשת ולראות אם הידית משתחררת. החלפה לשמן DOT5 פותרת את הבעיה. אם הברקסים ישנים וזה לא קרה לך עד עכשיו - השמן הזה סופח מים ועם הזמן נפחו בצינורות גדל ולכן התופעה. בכל מקרה אתה צריך לעשות בלידינג לברקסים ובאותה הזדמנות להחליף את השמן ל-DOT5. תחת אחריות זה יהיה בחינם. כמו כן, תחזיק אצלך מפתח מיוחד לבורג על הידית שמאפשר ניקוז של טיפה או שתיים של שמן שמאפשרת לתקן את ה"תקלה" גם באמצע רכיבה. עוד פרטים - קובי (יבואן AVID) בטח ישמח לעזור.

BlackGuy

New member
המשך...

הבלמים הם משנת 2006. איך אני יכול לדעת איזה שמן יש לי בברקסים? אכן פתחתי את הבורג הנמצא הדופן הקופסא (לא מצאתי בורג על הידית עמצה) ולאחר שהוצאתי קצת שמן המצב השתפר מאוד. יתכן שבנסיעה לאחר שימוש, המצב יחזור לקדמותו לחלוטין או שאולי צריך להוציא עוד קצת שמן? בכל מקרה, הכי חשוב לי לדעת איזה שמן יש לי במערכת?

צור בבקשה קשר מחר

אני ידריך אותך בטלפון מה לעשות. הטיפול פשוט. 099549165 קובי,

טיראן מ

New member
מה מחר ?

איפה אתה מחר ? אני יכול להעביר אליך עבודה "קטנה" ?

אני טס אחריי הצהריים,

ביום סוגר פינישים אחרונים לשבוע, חכה בסבלנות.......זה משתלם (-:

למעלה