בעיה במרקט.

blackbomber

New member
בעיה במרקט.

שלום רב. ברשותי מכשיר מסוג HTC MYTOUCH 3G שיש לו ROOT. גירסה 1.6 כאשר אני מבצע חיפש במרקט, לאחר שניות בודדות (תוך הקלדת האותיות) נעלם ה"חיפוש". האם מישהו ממכם מכיר את הבעיה ו/או הפתרון? האם מישהו מכיר תחליף למרקט כך שיאפשר חיפוש בלי בעיות? בתודה מראש!

יNOT

New member
כמה שאלות...

1. מאיפה גירסה 1.6 ? האם זה עידכון רשמי או לא? ואם לא, באיזה ROM מדובר? 2. האם אתה מצליח לגלוש במרקט בלי לבצע חיפוש, כלומר ליותר מכמה שניות? 3. האם המקלדת נסגרת או המרקט כולו? האם אתה מצליח להדפיס SMSים? 4. האם יכול להיות שזה כתוצאה מזמן ה"שינה" של המכשיר ?
5. מתי זה התחיל לקרות? (אחרי התקנת אפליקצייה מסויימת, קריסת המכשיר, אחרי שעשית ROOT ,כשעידכנת גירסה, וכו... ) אני לא מכיר את הבעייה, אבל מצד שני אני עדיין על גירסה 1.5 של סמסונג ישראל. תחליף למרקט, אני לא בטוח, אני יודע שמהמחשב בבית ניתן לגלוש לאתרים שמראים את אותו התוכן של המרקט, כדוגמת ANDROIDZOOM.com זה פחות נוח לגלישה מהמכשיר(זה כבר לא אתר מותאם כמו "המרקט" מהמכשיר, ובמקום זה כמו לגלוש כל אתר - כמובן שאתה עדיין יכול להוריד אפליקציות, פשוט ע"י הקלקה על הברקוד בתוך תיאור האפליקצייה), אבל זה גם אופצייה

blackbomber

New member
תשובות

1. גירסה 1.6 אורגינלית במכשיר 2. מצליח לגלוש במרקט בלי בעיות 3. המקלדת נסגרת 4. לא עניין של "שינה". 5. גם לפני ה ROOT היתה קיימת התופעה. למיטב הבנתי (ואולי לא) אפליקציות שלא מורדות דרך המרקט, לא מתקבלת הודעה על אופציות לעידכונים באפליקציות. בתודה מראש.

יNOT

New member
אתה משתמש במקלדת ה אורגינלית?

או שאליי התקנת אפליקציות של מקלדות אחרות? (גם אם הסרת אותם..) אין לי מושג. אני משער שהכי פשוט יהיה לאפס את המכשיר שוב לגירסה 1.6 ... תאבד כל ההתקנות שהתקנת מאז(גם את ה ROOT, נדמה לי...) , אבל רוב הסיכויים שהבעייה הזו תיפתר, אני חושב... בתקווה למישהו יהיה רעיון טוב יותר, בהצלחה.

blackbomber

New member
הבעיה היתה גם לפני ה ROOT

חשבתי שאולי היא תיפתר, אבל לצערי לא. אולי אתה מכיר איזו אפליקציה שמחליפה את המרקט ומאפשרת חיפוש? תודה לך בכל מקרה.

למעלה