בעיה בנוגע להכנת סאוור

איתי137

New member
בעיה בנוגע להכנת סאוור

היי לכולם. סאוור היא תערובת של מיץ לימון עם מי סוכר. עכשיו, אם אני בא וסוחט לימונים, המיץ שלהם מתקלקל תוך יומיים או שלושה. לשים במקפיא זה לא פתרון כי אני מעוניין שהסאוור לא יהיה במצב קפוא. לסחוט את הלימונים לפני הערב שאני צריך את הסאוור זה גם לא פתרון בשבילי. אני פשוט מעוניין שיהיה סאוור מוכן תמיד לשימוש, לתקופת זמן של כמה חודשים ומעלה. עכשיו השאלה. אני יודע שיש מיץ לימון משומר שאפשר לקנות בכל מכולת, יש גם את ה-Lime Juice שגם לא מתקלקל בתקופה קצרה. במה להשתמש? תודה לעוזרים!

Ronnie O

New member
אם אתה לא מעוניין באיכות הקיימת בלימון טרי

ואתה מוכן להתפשר בהרבה מאוד רמות, אתה יכול להשתמש ב"מיץ ליים"- סירופ מרוכז שמשמש תחליף לסאוור וי שלו טעם דומה לשל חומר ניקוי. ההבדל הוא עצום. אבל זה לא שזה לא שתי. גם יש לו צבע זרחני מגניב...

S1ndrome1

New member
בבית או בעבודה?

אם זה בעבודה אז תפסיק להיות עצלן ותסחט כל יום-יומיים. הטעם של סוואר טרי מתעלה על כל תחליף אפשרי. אם זה בבית, אז למה את הצריך כמות כזאת גדולה של סוואר? תסחט כמה שאתה צריך לפני השימוש וזהו. אם קשה לך פעולת הסחיטה עצמה אז אני אישית הייתי מעדיף לקנות מסחטה נורמלית לבית מאשר להתפשר על מיץ ליים מסחרי.

tal1g

New member
קודם כל אין תחליף ללימון סחוט.

ישנם פרמיקסים מוכנים למכירה של סאוור מיקס לא רע בכלל ועדיין. זה כמו להביא ביד.

che777

New member
אפשר להשתמש במיץ לימונים טבעי

כל הדברים כמו מונין לימונים או הרוס או כל השטויות האלה הם הכי גרועים שיש, אבל גם עם מיץ לימונדה סחוטה טבעי ומי סוכר זה יוצא כמעט טוב כמו לימודים סחוטים.....

למעלה