בעיה בנוגע למיקרוסופט 365

dory30

Well-known member
שלום רב, בשבת האחרונה מיקרוסופט 365 ביטלו לי את אחד המשתמשים באופן חד צדדי וללא הצדקה. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין טכני ובשינוי הגדרה מצדי, מה שהסתבר כלא נכון עקב שיחה עם נציגה שלהם היושבת באתונה. היא טענה שיש מייל באתר של מיקרוסופט 365 שדרכו אוכל להגיע לנציגות שלהם. לא הצלחתי, מה עושים? זה משבית לי את אחד המחשבים לחלוטין. לא ניתן לשלוח מיילים (לקבל כן) , לעשות להם פורוורד או לשמור קבצי WORD. אנא עזרו לי, תודה!

dory30

Well-known member
לחילופין, יש חברה אחרת שמקבילה להם ונותנת שירות יותר טוב- שאם לא אסתדר במיקרוסופט אוכל לעבור אליהם? אשמח להמלצות.

רוב הזמן נח

Well-known member
לחילופין, יש חברה אחרת שמקבילה להם ונותנת שירות יותר טוב- שאם לא אסתדר במיקרוסופט אוכל לעבור אליהם? אשמח להמלצות.
אין גרסה חינמית של תוכנה שמקבילה לאופיס? כשבדקתי לפני כמה שנים היו 2.

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום רב, בשבת האחרונה מיקרוסופט 365 ביטלו לי את אחד המשתמשים באופן חד צדדי וללא הצדקה. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין טכני ובשינוי הגדרה מצדי, מה שהסתבר כלא נכון עקב שיחה עם נציגה שלהם היושבת באתונה. היא טענה שיש מייל באתר של מיקרוסופט 365 שדרכו אוכל להגיע לנציגות שלהם. לא הצלחתי, מה עושים? זה משבית לי את אחד המחשבים לחלוטין. לא ניתן לשלוח מיילים (לקבל כן) , לעשות להם פורוורד או לשמור קבצי WORD. אנא עזרו לי, תודה!
מדובר על מנוי עסקי? האם הינך המנהל?
לבדוק בלוח הניהול, פרטי מנוי, פרטי תשלום, הקצאת רישיון האופיס למשתמש.
לפנות לפורום אופיס

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
מדובר על מנוי עסקי? האם הינך המנהל?
לבדוק בלוח הניהול, פרטי מנוי, פרטי תשלום, הקצאת רישיון האופיס למשתמש.
תודה על התשובה. אני האדמין של מנוי תחת הכותרת "מוסד חינוכי". אבדוק את כל הנתונים ואפנה לפורום אופיס.

dory30

Well-known member
עדכון: הגעתי למחלקת רשיונות והעניין בטיפול. ככל הנראה, העניין יסודר עוד היום.

dory30

Well-known member
סודר חלקית. צריך להחליף את הווינדוס באחד משני הלפטופים. הוא מיושן מדי.

dory30

Well-known member
הבעיה חזרה אחרי שבוע שזה עבד בסדר. מחר המכשר יימסר לטכנאי, בתקווה שיסתדר.

dory30

Well-known member
הסתדר, במובן שהיישומים פועלים. אבל יש בלגאן בהגדרה של תיבות הדואר ובעוד כמה דברים. זה כבר קשור לטכנאי, לא למיקרוסופט. העברתי את המחשב חזרה אליו לסיבוב שני.

למעלה