בעיה בנוגע לפרופיל 24

בעיה בנוגע לפרופיל 24

שלום לכולם, אני חייל שמשרת כבר שנה ושמונה חודשים. 45 נפשי בעל קשיי הסתגלות ומטופל אצל קב"ן במהלך רוב התקופה. בזמן האחרון עוברת עלי תקופה מסויימת שאני באמת מרגיש צורך בחופש ובשקט. הקב"נית שלי המליצה על 24 (פרופיל זמני ל6 חודשים). יש לציין שאני לא מוכן לצאת מהצבא (למרות המלצות קב"נים ופסיכיאטרים) ואני אסיים את השירות שלי. אני מאוד צריך ואשמח לקבל את החופש שאני באמת צריך אבל יש לי כמה בעיות: 1) הבנתי שצה"ל יכול להגיד לי כשאני חוזר אחרי החצי שנה שהוא לא רוצה אותי, בניגוד להמלצת קב"ן להחזיר לשירות - האם יש אמת בדבר? הבנתי בגלל שאני אחזור ישארו לי בערך 4 חודשים לשירות (קיצור שירות של 45 ימים - עובד כללי). צה"ל לא ירצה להחזיר אותי. - הקב"נית שלי אמרה שאין דבר כזה. 2) הבנתי וגם הקב"נית שלי אמרה לי שיש אפשרות שלאחר מכן יגידו לי להשלים את השירות שהחמצתי - כמו דפוק, רק שלפי מה שאני יודע פרופיל 24 הוא עדיין לא דפוק... אני כבר לא יודע מה לעשות, מצד אחד זה פתרון שאני רציתי ומתאים לי. מצד שני אני מפחד שזה יגרום לי רק לצרות וכמו שאמרתי אני לא רוצה לצאת מצבא... יש מישהו עם מידע קצת יותר קונקרטי? תודה מראש.

Nofale

New member
לגבי השני יכול להיות

הגיוני שלא תשב בבית סתם על חשבון הצבא אבל הכל יכול להיות לגבי הראשון אני לא רואה סיבה שהקב"נית תשקר לך להפך קבנים אוהבים לשקר שלא תצא מהצבא לא נראה לי שזה הפוך

נייטרלי

New member
בקשר ל2 התשובה היא לא

בפרופיל 24 לא מתווסף שום חישוב של הוספת שירות... יש דרך לחשב את זה אבל זה ארוך וקצת מסובך.. בקיצור, פרופיל 24 זה לא כמו כלא/תקופות העדרות אחרות, הפז"ם דופק.

למעלה