בעיה בנוקיה 6210

noam01234

New member
בעיה בנוקיה 6210

יש לי מכשיר נוקיה 6210 של אורנג´ ואני פשוט לא סובל אותו!!! יש לו בעיה בנעילת מקשים. אם מכניסים את המכשיר לדיבורית כשהמקשים נעולים, כשמוציאים את המכשיר מהדיבורית המקשים לא ננעלים - צריך ללחוץ מקש כלשהו ולמחוק ואז זה ננעל. פניתי לסניף של חברת אורנג´ החליפו לי אותו פעמיים ולא הועיל, הוכחתי להם שהבעיה הזו לא רק אצלי (יש לי דיבורית אורגנלית ובדקתי בעוד 5 דיבוריות בכולם אותה הבעיה) הבעיה התרחשה ממש לנגד עיניהם על דיבורית שלהם, בסוף הם התייאשו ואמרו לי שאי אפשר לתקן את זה, זה באג במכשיר. בעיה נוספת שיש לי זה קליטה גרועה, או שאין קליטה או שזה כותב רשת תפוסה וכל מיני הודעות מוזרות אני כותב עכשיו מכתב עצבני לאורנג´ רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה במכשיר הזה? נועם, שמיואש מאוד מאורנג´

noam01234

New member
עד שמישהו יענה, מצאתי עוד משהו

עשיתי חיפוש קטן וגיליתי שאני לא לבד, וזה לא הבעיות היחידות שיש למכשיר הנה רשימת הבעיות (מדביק לכאן, מקווה שיצא טוב) 1. Call waiting service (Menu 4-3-4) doesn´t work correctly (it should "Requests the network to send a beep during a call when another call is coming"). When use profile Meeting (with Incoming call alert = Beep once), during call can hear beep and phone is vibrating when another call is coming. But with another setup of "Incoming call alert" there isn´t beep. Only on display another call is flashing. Temporary solution: Callers group have own icons. If you turn off showing icons, auditible signaling is OK. Other solution is to put off number from caller group 2. When profile is switched to "Meeting" where is "Incoming call alert" switched to "Beep once", don´t hear beep during call when battery is low and double beep when battery is empty. Phone turn off unawares. 3. When "Delivery reports (1-8-5)" is switched to "on" and phone receives a delivery report, menu item "Games-Settings (6-4)" disappears. It is showed again when turn off and turn on phone. 4. When keypad is locked and you put phone into carkit, keypad is active. When take it from carkit then, it´s sometimes locked again, sometimes not. 5. When phone is in the carkit, you can sometimes lock keypad 6. When you take from carkit phone with locked keypad, very often can´t unlock keypad and you have to restart phone 7. In Polish language in Menu 5 ("Call diverts") there two the same submenus (3 and 5) "Divert when not answered" with different contenst 8. When for example you received a SMS, when you unlock the phone´s keypad, you must wait till you see "1 message received" before you can push ´read´. Otherwise you´ll go to the menu. 9. When you enable cell-info, you won´t see any info anymore about which profile you´re in. 10. Sometimes, when receive SMS and starts to read it, you have info "menu contains...." (help for Inbox menu) מספיק בעיות? נועם, שעכשיו מיואש עוד יותר

פוצקי

New member
איזו גרסת מכשיר יש לך?

מעניין יש לי מכשיר כזה ואין לי את הבאגים שציינת. תבדוק איזה גרסה יש לך, כי נראה לי שהיא ממש ממש ישנה. קוד לבדיקת גרסה #* מקישים 0000 ו- # .

d@r121

New member
יש פתרון אחד והוא

לכתוב מכתב עצבני לנוקיה ישראל או נוקיה ארצות הברית (עדיף ישראל ארה"ב לא ממש ישימו לב אליך עד עוד נודניק ויש להם מגוון כזה) שם להתלונן על כל הבעיות ולהגיד משהו בסגנון שתדרבן את חבריך לעזוב את נוקיה שהיא שולטת ללא עוררין בארץ הדרך היחידה להגיע לאנשים לראש היא דרך הכיס

רועי ב

New member
יש פתרון אחד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה דעתכם לשחרר לחץ מנוקיה ??????????? יש פלאפונים הרבה יותר טובים יפים וקלים כמו סמ 2000 I ושות´

ונגיד שהוא יפנה לארה"ב זאת התשובה ש

"נוקיה 6210?!?! מה זה?" כי בארה"ב אין את הדגם מכשיר הזה בכלל. אם כבר פונים לנוקיה תפנה לקלאב נוקיה. אל תרשום סתם דברים שאתה לא מבין!

לידיעתך מתלונן יקר

נוקיה 6210 הוא מכשיר שעושה לא מעט בעיות. הנעילת מקשים ובעיות קליטה הם בעיות בולטות בו. מה לעשות... לתקן את זה לא תוכל...

d@r121

New member
אבל הוא תמיד יכול..

לבוא לאורנג´ ולנסות להחליף את המכשיר בטענה על הבעיות ולהזהיר אחרים מפני המכשיר המקולל

רק שתדע...

מי שבא לאורנג´ ומחליפים לו את המכשיר, מקבל מכשיר מתוקן, משופץ, לא חדש כמו שהוא הביא... כלומר התקלה שהייתה לו תישאר כי זו בעייה תוכנה במכשיר הזה, אבל יש סיכוי שהוא יקבל מכשיר עם פגמים אחרים מכיוון שהוא יקבל מכשיר שכבר התקלקל בעבר ואתה יודע ש"כמו חדש" זה לא חדש... להזהיר אחרים תמיד אפשר... אבל מה לעשות שנוקיה 6210 עם כל המגבלות שלו הוא לדעתי עדיין המכשיר הכי טוב היום בארץ...

פוצקי

New member
פתרון לנעילת מקשים-6210

יצאה לנוקיה גרסה חדשה לטלפון שלך, 5.27 , גרסה זו פותרת את בעית נעילת המקשים בדיבורית. :)

פוצקי

New member
פתרון לנעילת מקשים-6210

יצאה לנוקיה גרסה חדשה לטלפון שלך, 5.27 , גרסה זו פותרת את בעית נעילת המקשים בדיבורית. :)

Nightr

New member
למה ישר לכסח ../images/Emo5.gif

למה אף אחד לא מתיחס להערת פוצקי וישר כותבים מכתבים ליורוקום לנוקיה העולמית ולנוקיה בחלל. כדאי לבדוק, אולי יש משהוא בהצעת פוצקי. מהכרותי עם המכשיר, אין איתו בעיות.

מחשבות

New member
סביר להניח שאורנג´ לא ילכו לקראתך

הם לא תמיד טובים בשרות הדורש מהם הודאה בבעיה במכשירים שלהם. הנה הוכחה שיש גם נוקיה לא מוצלח.

Y__ME

New member
נעילת מקשים פתרון בגרסה 5.27

רואים גרסה כובית סולמית 4 פעמים 0 סולמית אולי משהו יתקן פעם את הקשת המספרים וככביות !!! קליטה גרועה ? או בעיית מכשיר אם החלפתה מספר פעמים מכשיר והבעיה חזרה אנא פרט

למעלה